Ok słyszałem cześć audycji bo jest jakiś blok tematyczny o stopie cukrzycowej ale była mowa o jakimś urządzeniu ale to nie o urządzeniu Y to na pewno jakieś urządzenie już funkcjonuje na rynku jakiś producent z pod Częstochowy od 2022 a poza tym zaczynają pojawiać się urządzenia za wielkiego muru. Wypowiadał się jakiś chyba pacjent że urządzenie upuszcza limfe i coś jeszcze szkoda ze nie słyszałem całego ale problem stopy cukrzycowej wygląda być rozległy nie jestem lekarzem
dla mnie Hyperbary i Skaner ran to jest coś wręcz NIEMOZLIWIE IDEALNE pod obecne czasy .
Nie dosc ,ze medycyna to będzie wg mnie używane przez MON a juz Yoshi do MON-u sprzedawał coś . Idzie ogromna kasa i Yoshi oprócz umó z NFZ bedzie miał z MON-u ! Zobaczycie !
A ja jestem lekarzem. Na cukrzycę choruje w Polsce ok 2 mln ludzi. To największa niezakaźna "epidemia na świecie". Leczenie cukrzycy i powikłań każdy kraj kosztuje ogromne pieniądze. Dlatego wierzę w tę inwestycję. Hit w medycynie. I będę trzymać te akcje i pilnować ich jak pies swojej kości.
O to miło że jesteś lekarzem bo chyba nikt tu wcześniej nie pisał z branży sami przyszli milionerzy ale chyba nikt z branży trzeba trzymać akcję do kiedy do jakiej wartości to wielka nie wiadoma Za 3 lata może być 100