Jak dla mnie to wyprowadzili ze spółki kasę kupując gówno warte akcje. Mieli pieniądze na inwestycje a teraz piszą w raporcie o możliwości wypuszczenia akcji. Utopiłem kasę tutaj niestety...
Dokładnie. Nie mają na nic kasy. Nic nie dostali i perspektyw brak. A kolejna emisja to dojenie nowych. No cóż, w raporcie rzuca się w oczy słowo kluczowe "ryzyko" Ja takie podjąłem i jeszcze poczekam.
od ponad pół roku wiszę tu na haku. średnia niestety ponad 10 gr. Żałuję, że nie udało się wyskoczyć przy ostatniej podbicie (przegapiłem moment, a już byłbym na zero) raport pozytywnie nie nastraja niestety jutro pewnie wywalanie na wyścigi
Nie aż taka tragedia odpisy z inwestycji aquatech pewnie to już od dawna wiadomo.Grano tu pod espi którego na razie brak .Kto trzyma ten trzymać będzie z głównym na czele.Kto nie chce niech oddaje na spadku i finał.
Dnia 2024-03-20 o godz. 18:48 ~Dude napisał(a): > Dokładnie. Nie mają na nic kasy. Nic nie dostali i perspektyw brak. A kolejna emisja to dojenie nowych. No cóż, w raporcie rzuca się w oczy słowo kluczowe "ryzyko" Ja takie podjąłem i jeszcze poczekam.
Na co chcesz czekać? Przecież ta spółka nic nie robi, słyszałeś żeby przez ostatnie lata coś produkowali albo prowadzili jakieś usługi? Może przeoczyłem to w raportach, więc możesz mnie oświecić XD