Pod warunkiem, że coś się robi. Powiedz mi kolego...gdzie jest wykazanie przychodu z umowy na 30mln? Mija już 1,5 roku i nadal nic. Czyżby to tylko fikcja była?
Mysle,ze kazdy ma tytaj troche racji...spółka powinna już wykazywac jakies dochody z tych umow a nie wykazuje. Przyjdzie i czas na to, jest coraz wiecej dofinansowan na OZE i na Voolt przyjdzie czas. Tylko czemu to idzie tak mozolnie ? A ostatnie wzrosty pod cos byly bo nie wyskoczylo tak sobie z 1.10 a 2.26. Czas pokaze i tutaj trzeba byc bardzo cierpliwym.
Wyskoczyło własnie pod raport, bo nie było kwartalnego tylko od razu roczny. Pewnie większość się spodziewała, włącznie ze mną, że coś z tej umowy wykażą. Takie były zapewnienia w poprzednich raportach, miały być w drugiej połowie 23r. Tymczasem w tym raporcie już kompletna cisza na ten temat. Odnośnie opcji: może będą może nie, jak nie to zostajemy w oze i dalej nic nie robimy. Pitu pitu, baju baju
Jak jutro nie skonczy na 1.80-1.85 to bedzie to dla mnie zaskoczenie. Szykuje sie dobry zjazd..a jezeli bedzie kurs w miejscu to faktycznie cos sie moze szykowac. Jestem dobrej nadzieji do spolki.