Trakcja czeka na wybór nowego prezesa więc jeszcze chwileczkę i po drabinie do góry. PKP w latach 2024-2030 musi wykonać duże inwestycje i mają na to KPO !!! Cierpliwości i nie oddawać akcji , to będzie szybciej rosło !
Dnia 2024-03-21 o godz. 15:04 ~Tramwaj napisał(a): > Trakcja czeka na wybór nowego prezesa więc jeszcze chwileczkę i po drabinie do góry. PKP w latach 2024-2030 musi wykonać duże inwestycje i mają na to KPO !!! Cierpliwości i nie oddawać akcji , to będzie szybciej rosło !
???......... ?
jutro na Toprolu łapią 40pln za ogon !, a tutaj trzech złociszy baaaaaardzo trudno przytulić ! - zbędny komentarz !
Zobacz na wstępny raport roczny...ja już nie miałem za co dzisiaj dokupić....mogłem sprzedać PZU przed końcem sesji , a jutro już chyba będzie za późno.
Dnia 2024-03-21 o godz. 20:05 ~Tramwaj napisał(a): > Zobacz na wstępny raport roczny...ja już nie miałem za co dzisiaj dokupić....mogłem sprzedać PZU przed końcem sesji , a jutro już chyba będzie za późno.
o której realizacja marzeń ?? skok na trzy ??????? pln?
;-))
No niestety , gruby pilnował dzisiaj kursu....chce wyzbierać jeszcze tanio więc 3 w przyszłym tygodniu. Poczytajcie info o kolejnictwie jakie są priorytety inwestycyjne w tym temacie na już do wykonania więc najbliższe lata to będzie petarda w tych spółkach. Miłego weekendu.