Kto cię oszukuje? Jak masz jakies dowody to idź do prokuratury. Już nie można czytać tych nieogarnietych wpisów. Wszyscy ich oszukują i Okradają. Sprzedaj i nie miaucz.
Dokładnie tak jak piszesz. Akcje tej spółki posiadam od lat i mechanizm jest ciągle ten sam. Tu drobny akcjonariusz jest traktowany jak intruz. Jedyne słuszne rozwiązanie to nie sprzedawać akcji wbrew własnym założeniom, bo to nakręca spadki. Spółka według danych dostępnych bardzo dobrze prosperuje i te spadki są sztuczne co widać gołym okiem. Za chwilę jak odpowiednio papier zdołują ktoś z zarządu ruszy na zakupy itd. Ja jestem pewny tego papieru i jak już pisałem sprzedam jak osiągnie właściwy poziom, nie wcześniej. To jest moje zdanie a nie sugestie. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
To poczekasz z 20 lat na 5 zł. A inflacja dawno już to zje. Ciekawe czy krętacze podniecaja się tym, że oszukują własnych akcjonariuszy. Może ich to kręci. Patologia
Śledzę tą spółkę od stycznia 2020 i szczerze powiedziawszy jest tu ewidentnie kręcenie lodów. W moim portfolio nie ma drugiej takiej spółki, która finansowo robi rok do roku progres, a po mimo to kurs kręci się w tych samych okolicach od dłuższego czasu lub up/down kiedy nic złego sie tu nie wydarzyło.