• CO MA JRH? NIC Autor: ~oze [83.238.203.*]
    MACIE RYNEK GŁOWNY I ZAUFANIE ZDOBYTE PRZEZ LATA HAHA INWESTORZY WAM POKAZALI CO MYSLA O WASZYCH AKCJACH
  • Re: CO MA JRH? NIC Autor: ~pio77 [62.182.215.*]
    Już pokazali MITOMANOWi co myślą o jego brednicha bez pokrycia hahah haha biją się o jego akcje hahah Dyzio marzyciel
  • Re: CO MA JRH? NIC Autor: ~Fibak [192.38.130.*]
    Co Ciszewski w szoku jesteś coo ?? Inaczej to sobie wyobrażałeś ?? Haha.. oze tak samo haha .. dobieraj oze dobieraj haha
    Haha tylko my wiedzieliśmy ,że straconego zaufania nie odzyskasz kłamco hahah to nie chodzi o mnie jednego 2 czy 3 tu cały rynek jest nim zażenowany, zniesmaczony tylko Norman myśli,że tak nie jest
  • Re: CO MA JRH? NIC Autor: ~Ja [46.204.98.*]
    Haha. Co ma adam? Nic poza zaburzeniami. Rozmawia sam ze sobą i płacze w poduszkę bo jego marzenia pryskają. JRH ma wycenę kilkaset milionów, i nieodżałowany przez ciebie rynek główny. Co ty masz? Poza zgryzotami? Haha.
  • Re: CO MA JRH? NIC Autor: ~oze [83.25.118.*]
    Dnia 2024-03-20 o godz. 15:50 ~Ja napisał(a):
    > Haha. Co ma adam? Nic poza zaburzeniami. Rozmawia sam ze sobą i płacze w poduszkę bo jego marzenia pryskają. JRH ma wycenę kilkaset milionów, i nieodżałowany przez ciebie rynek główny. Co ty masz? Poza zgryzotami? Haha.

JAK TO CO MA?A PRZECIEZ PEŁNE GACIE
    Spokojnie ma szacunek rodziny 3 mld mitomani
    Mitus i jak rynek głowny? Dostrzegły was? Hahahha
  • Re: CO MA JRH? NIC Autor: ~Fibak [192.38.130.*]
    Oo i to jest cała banda onego .. o głupotach tylko se mogą gadać co ma w gaciach itp .. patrz na kurs ośle oze bo jak narazie te Twoje pisanki nic nie dają ..
[x]
JRH -4,98% 4,77 2026-06-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.