wypie... ObserwatoR ze swoimi typami, na ktorych w 99% tracisz... to jest forum innego smiecia, Serinus... Zobacz jaki FF niski! Jak wystrzeli to bedzie 10zl w dzien! A jak spadnie to stracisz wszystkie pieniadze w pol dnia! Wiec idz silic sie gdzie indziej.. moze frajerzy zdejma Cie z haka, bo widac wysoko wisisz!!
nic mi nie bedzie latalo lamusie.. 15% wzrostu przy obrocie 9 327zl... hahaha wybacz ale ja takich drobniakow nie inwestuje to raz, gdybym tam wszedl to byloby z 200% na plus... i pewnie nigdy bym tego nie sprzedal bo nie byloby jak przy takich obrotach.. to spolka dla biedakow takich jak Ty, poza tym to trup! Idz bredzic gdzie indziej..
idz sobie na tego smiecia the billu i inwestuj swoje drobniaki, zaraz kurs sie zalamie i stracisz tak jak na 99% swoich pseudoinwestycji... nie spamuj na innych forach bo takiego scie rwa jak ty i tak nikt normalny nie slucha!!
zarabiam bardzo dobrze, tylko kazdy podejmuje decyzje sam, nie musze nikomu spamowac po forach, poza tym tak jak pisalem, ja nie inwestuje drobniakow tak jak ty, a wczoraj na tym twoim smieciu wzrost o 15 byl przy obrocie nieco pona 9 tysiecy zl... wybacz ale babcie w waryzwniaku maja wieksze obroty... nie wiem jak chcesz zeby ktos z kasa kilkaset tys i wiecej na jedna pozycje w portfelu inwestowal w takie padliny jakie proponujesz..