Dnia 2024-03-20 o godz. 10:52 ~Xyz napisał(a): > Ktoś to jeszcze łyka? ... bu ha ha... za chwilę wypłata to jeszcze dokupię
Ale jaki macie problem, Bumech też spadł i odbija. Chyba każdy kto ma trochę rozumu zorientował się, że jest trend spadkowy. Odkupi się po 20 zł albo i po 10 zł, zależy, gdzie zacznie zakręcać.
A ja chętnie jeszcze dokupię w tej cenie nim ktoś większy wjedzie i skończy się "promocja" dla malutkich... jak widać po świeżych wpisach na forum... już kilka osób namawia do sprzedaży... a to najlepszy powód by jeszcze więcej dokupić... bardziej by mnie cisza wystraszyła niż wróżby spadziów i kółkowego...
Spadki od początku listopada.To kończymy 5ty m-c.Sądzę że kto miał ochotę sprzedać-sprzedał. W wolnym,obrocie niewiele ponad 1,2mln szt. Cena już jest atrakcyjna;stąd te wpisy mające wywołać panikę. Czekam na panikę.Najlepiej sie wtedy kupuje. 91% akcji w rękach funduszy.One na pewno ...chcą tracić! :-))) Dywidendy na poziomie 4-5pln całkowicie przy tej cenie mnie zadawalają.