Przedtem Agata teraz Alicja, Stefan trolu to ty? Lubisz podawać się za dziewczyny podczas trolowania. Zamiast bawić się w twoje trans fetysze kupuj akcje i nie marudź.
Jak to wystrzeli po ogłoszeniu umów to czerwień zobaczysz podczas korekty z 15 zł na 14,50.
Wspomnisz moje słowa wielonikowcu i wielo płciowcu.
heh... ala to popatrz... tak mnie wczoraj ubawiło połknięcie straszaka sprzedażowego 23k za 3,98... że pogooglałem i bez wysiłku w aktualnościach ecnologygroup kliknąłem w materiał z montaży w dubaju link dam poniżej... jak rozumiem to instalacje dzięki której idą teraz płatne zamówienia a to co widzę to już nie popierdółka... heh... 300 kW to duża linia w spora fabrika a urządzenia 165kW to nie skrzyneczki... heh... to produkt dla produkcji dla średnich i dużych zakładów to eldorado!... heh... jeśli energeticos się nie myli to trafiliśmy kasycznego jednorożca... tu za parę miesięcy może być równie dobrze 320 zł jak i 200 zł...
Jestem Agata, znaczy się Alicja i nie mam pojęcia, co się wydarzy w przyszłości.
Ale moje serce i rozum czują, że warto jest siedzieć na tej spółce i "kulnac kostka" w długim terminie, podjąć ryzyko.
heh... w poprzednim poście paluch mi się omsnął... heh... za miast kurs 20 strzelił mi się może proroczo 320 zł... ale nic to bo jak się spojrzy w raport NESTE GROUP z działania instalacji naszego jdnorożca to wow... raporcik poniżej: