większy gracz kolejny raz czyści stopy, znowu 59,4 nic nowego nie bój żaby.... po wynikach za 1kw zmieni się diametralnie sytuacja in plus :) podobnie było w okolicach 33-40zł jak teraz na tej półce
Przy niezłych wynikach gruby sprzedaje aby potem zgarnąć większy hajs... Ciekawe do ilu będzie sprzedawał??? Jak tak to niech sam sobie potem skupuje... Zobaczymy co ugra???
Nie ma płynności na swig80 jak on to robił taką. Do zwały tyle wytarczy na tym papierze. W sumie poszlo 12 tys akcji przez cała sesje sie wymienilo. To jest bardzo mało
Wygląda na to że inwestorzy liczyli na wzrost akcji po wynikach... Ja też tak liczyłem i chciałem sprzedać wczoraj na plusie a tutaj dwie chały i Lwów cały.... Inni widocznie też tak myśleli i czekali ale kasę mieli terminowo do odebrania i jak zaczną sprzedawać to faktycznie będziemy mieli to 22 zł.... Pala ty i tyle ale co zrobisz?? Jedno co można doradzić nowym to to żeby nie kupowali bo stracą w pierwszym dniu...
Pisalem w innym watku ze wyniki sa znane, bo byly szacunki.
Jesli ktos mial strategie kupic pod wzrosty po oficjalnych wynikach to gratuluje kunsztu inwestorskiego.
Firma stale będzie warta powyżej 100 zł przyjda takie czasy i to szybciej niż myślimy. Te obroty są małe. Spekulanci wyjdą z firmy akcjonariat się powymienia i będzie stopniowo dobrze.
Korekta takim wolumenem to wygląda jak ktoś sztucznie chce zrobić korekte ale nikt nie chce sprzedać więc szukaja pomysłow. Żeby sie nie ob-s-rali tylko jak ktoś ich skupi zaraz