Najwyższy czas aby takie spółki zaczęły swoje rajdy, kasa z wigu zacznie szukać okazji a tu mamy firmę z potencjałem na x 10, wyroki tsue i kredyty frankowe, jak odpalą na porządnie to będą skubać banki z kasy
To się dopiero rozkręca jak. Lex nie popełni błędów spory kawałek z tego tortu mu przypadnie. Cena 25gr za papier jest na tą chwilę idealna a perspektywy ogromne. Liczba ff też dobra. Będą brać z prawej kwestia czasu.ryzyka tu nie widzę narazie.
Dnia 2024-03-19 o godz. 13:27 ~mat07 napisał(a): >a tu mamy firmę z potencjałem na x 10, wyroki tsue i kredyty frankowe, jak odpalą na porządnie to będą skubać banki z kasy
firma z potencjałem na x10 buahaha xD nawet jakby skubali to i tak są to pieniądze klientów a nie lex bono. tyle że nie będą skubać bo się do tego nie nadają, nawet leszcze nie potrafią dobrze biletów ogarnąć a porywają się z motyką na słońce :)
Średnio 5% od zasądzonej kwoty w sprawie frankowej biorą kancelarie takie jak lexbono.
Idą żniwa na bankach i będzie to widoczne.
Frankowicze zrobili kolejkę w sądach do 2025 roku już.wczesniej się nie dopchasz z roszczeniem.tu będzie spokojnie kilka złotych tylko trzeba czasu i ogarniać espi.
Marian lubię takie trole jak ty, jak cokolwiek ktoś napisze pozytywnego to wyskakujesz z kontrą...i tak zobaczysz tu 1 zł ....także jak straciłeś kiedyś to sobie lepiej odkup a nie sraj ogniem
Dnia 2024-03-23 o godz. 11:35 ~Ok napisał(a): > Wygrywają sprawy to mają środki na spłatę zobowiązań.proste. > > Sygnalizują w ten sposób że są skuteczni.
buahaha xD wygrywają sprawy. skuteczni tak jak z biletami których do dziś nie ogarnęli?