Tutaj na dwoje babka wróżyła. Może cena jeszcze urośnie, może znacznie spadnie. Duże znaczenie będzie miał przyszły raport. Ja jednak sprzedałem chyba 2 dni temu i poczekam z boku co będzie dalej. Swoje zarobiłem. Dzisiaj jednak widać że kolejne pakiety są dokładane na sprzedaż, ktoś chce jeszcze dużo akcji wyrzucić w rynek. Ja obstawiam, że wróci jeszcze do bazy sprzed "wystrzału".
No to chyba inaczej postrzegamy sytuację. Dla mnie wygląda, to na ciśniecie. Ktoś ewidentnie ma sporo akcji i nie zamierzał jednak iść w górę ale chce zdusić popyt...zniechęcić nielicznych którzy tu są. Ale mogę się mylić. Dużo miałeś akcji? Jak dla mnie jest tu zbieracz.
Na takich mało płynnych spółkach nie kupuje dużo akcji. Więc i tutaj nie miałem dużo . Za ok. 8 tyś zł. Jak ktoś chce zdusić popyt to widocznie ma takie możliwości i kopanie się z koniem też jest ciężkie.
dokładnie, szczerze położyli dzisiaj na S na wyższych pułapach więcej akcji. Dla strachu? Po co wystawiać tyle akcji na tak małopłynnej spółce? są w sumie dwa wyjscia, albo strzepać chcieli akcjonariar słabszy, albo sprawdzić czy ktoś większy jest? Małe obroty na spadku miały jakiś cel
Śmieszne że jest tu jakiś kółkowicz z 1999 akcji jak widać. Szkoda, ze dzisiaj nie podłożyłem koszyka.
Panowie ona jest małopłynna na tych pułapach. Ja też na razie nie dobieram wczoraj dostałem około 5 tysięcy akcji i już nic nie kupuje narazie. Moja średnia jest dalej na minusie ale już nie dużym.
Trzeba zanalizować roczne obroty ilu jeszcze ma akcje na plusie i może sprzedać. Ci co są na minusach to raczej nie sprzedają , przynajmniej ja tak nie robię. Patrząc na roczny to już zbliżamy się do granicy cen akcji które mogą sprzedać inni. Cena powinna skoczyć wyżej jeśli zbierają. Moim zdaniem w przyszłym tygodniu będziemy wychodzić z tego kanału kroczącej i iść w górę.