• GIT Autor: ~jjj [83.16.67.*]
    Tutaj na dwoje babka wróżyła. Może cena jeszcze urośnie, może znacznie spadnie. Duże znaczenie będzie miał przyszły raport. Ja jednak sprzedałem chyba 2 dni temu i poczekam z boku co będzie dalej. Swoje zarobiłem. Dzisiaj jednak widać że kolejne pakiety są dokładane na sprzedaż, ktoś chce jeszcze dużo akcji wyrzucić w rynek. Ja obstawiam, że wróci jeszcze do bazy sprzed "wystrzału".
  • Re: GIT Autor: ~zaskoczony [151.177.184.*]
    No to chyba inaczej postrzegamy sytuację.
    Dla mnie wygląda, to na ciśniecie. Ktoś ewidentnie ma sporo akcji i nie zamierzał jednak iść w górę ale chce zdusić popyt...zniechęcić nielicznych którzy tu są. Ale mogę się mylić. Dużo miałeś akcji? Jak dla mnie jest tu zbieracz.
  • Re: GIT Autor: ~jjj [83.16.67.*]

Na takich mało płynnych spółkach nie kupuje dużo akcji. Więc i tutaj nie miałem dużo . Za ok. 8 tyś zł. Jak ktoś chce zdusić popyt to widocznie ma takie możliwości i kopanie się z koniem też jest ciężkie.
  • Re: GIT Autor: ~zaskoczony [151.177.184.*]
    dokładnie, szczerze położyli dzisiaj na S na wyższych pułapach więcej akcji. Dla strachu? Po co wystawiać tyle akcji na tak małopłynnej spółce? są w sumie dwa wyjscia, albo strzepać chcieli akcjonariar słabszy, albo sprawdzić czy ktoś większy jest?
    Małe obroty na spadku miały jakiś cel

Śmieszne że jest tu jakiś kółkowicz z 1999 akcji jak widać.
    Szkoda, ze dzisiaj nie podłożyłem koszyka.
  • Re: GIT Autor: ~Posiadacz [217.213.152.*]
    Panowie ona jest małopłynna na tych pułapach. Ja też na razie nie dobieram wczoraj dostałem około 5 tysięcy akcji i już nic nie kupuje narazie. Moja średnia jest dalej na minusie ale już nie dużym.
    Trzeba zanalizować roczne obroty ilu jeszcze ma akcje na plusie i może sprzedać. Ci co są na minusach to raczej nie sprzedają , przynajmniej ja tak nie robię. Patrząc na roczny to już zbliżamy się do granicy cen akcji które mogą sprzedać inni. Cena powinna skoczyć wyżej jeśli zbierają. Moim zdaniem w przyszłym tygodniu będziemy wychodzić z tego kanału kroczącej i iść w górę.
[x]
FOTOVOLT -4,09% 0,61 2025-09-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.