• Zmiana prezesa Autor: ~Rob [37.47.248.*]
    Czy uważacie, że Pan prezes Aleksander Sierżęga powinien podać się do dymisji?
    Doceniam jego wkład w restrukturyzację spółki oraz GK, jednak uważam, że jego potencjał został wyczerpany.
    Firma potrzebuje "świeżego powietrza" oraz nowego spojrzenia, zarówno na portfolio, jak i na wykorzystanie ogromnego rynku amerykańskiego.

Jeżeli jesteście za zmianą prezesa, łapka w górę, w przeciwnym razie, łapka w dół.
  • Re: Zmiana prezesa Autor: ~aa [94.254.130.*]
    Wygląda to bardzo dziwnie.
    Nie wiem jaką korzyść ma spółka, aby utrzymywać akcje poniżej ceny nominalnej. Emisja nowych akcji była po 12 gr.
    No chyba, że zależy im na tym, aby nikt sie spółka nie interesował, a oni mogli przeznaczać przychód ze sprzedaży na "niby przyszłego gry", a pieniądze trafiają gdzieś indziej.
    Tego się nigdy nie dowiemy.
  • Re: Zmiana prezesa Autor: ~said [95.104.157.*]
    Naprawdę uważam, że firmie potrzebny jest nowy prezes, który w końcu zajmie się grami i deweloperami!!!
  • Re: Zmiana prezesa Autor: ~enki [188.33.250.*]
    Mi on nie przeszkadza, pomimo że stary dziad jestem to lubię czasem bajek posłuchać, a on tak fajnie opowiada na czatach XD
  • Re: Zmiana prezesa Autor: ~Jw [5.173.13.*]
    Nawet próby zebrania kończą się blokadą kursu ostatnio tak samo ,nie puszczą powyzej 7, mieli się 6 ciągle ,jakieś batony pojawiają się znikają co tu ktoś kombinuje
  • Re: Zmiana prezesa Autor: ~creepy [89.64.13.*]
    zgadzam się. Ktoś kombinuje jak zejść z papieru. A podejrzewam że ma go od ch.. a i ciut ciut jeszcze
  • Re: Zmiana prezesa Autor: ~No [46.113.6.*]
    I dobrze. Na razie w ostatnim czasie wpadło 230k,cel 800k w obecnej cieniu i niech leży choćby długo, międzyczasie zarabiać na innych .
    Tylko znowu słabo dajecie :)
  • Re: Zmiana prezesa Autor: ~Rob [31.61.178.*]
    No i się dokonało.
    Zakończyła się zabawa.
    Czekamy na nową politykę działalności.
[x]
MUNAR -2,33% 0,38 2026-05-08 15:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.