• NOWE INFO Autor: ~CIERPLIWY [89.77.216.*]
    Źródło: NewConnect - komunikaty spółek
    MAKOLAB: Zawarcie istotnej umowy

Zarząd MakoLab S.A. informuje, że w dniu 09.04.2009 Spółka zawarła umowę z Inter-Best-97 Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie - będącą częścią Grupy Europcar zajmującej się wynajmem samochodów - na wykonanie i wdrożenie autorskiego systemu CRM oraz dostawę sprzętu komputerowego wraz z oprogramowaniem systemowym. Wartość umowy ustalono na 157 704,00 PLN netto.
    Powyższa informacja została uznana przez Zarząd MakoLab S.A. za istotną, gdyż zawarta umowa w sposób znaczący przyczyni się do realizacji strategii Spółki i osiągnięcia założonych wyników finansowych w 2009 roku.
    Podstawa prawna: Załącznik nr 1 do Uchwały nr 346/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 30 maja 2007 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu"; § 3 ust. 2 pkt. 2.
    Załączniki:
    Osoby reprezentujące spółkę
    Wojciech Zieliński Prezes Zarządu
    Mirosław Sopek Wiceprezes Zarządu
  • Re: NOWE INFO Autor: ~luki [79.186.141.*]
    i tak to bedzie hit maja wyniki 5 maja a firma coraz wiecej umow podpisuje wracamy na wyzsze poziomy na poczatek 1,50 po wynikach jazda beda dobre teraz czas na ten rynek ja mam i czekam od 0,60 gr
  • Re: NOWE INFO Autor: ~Janosik [212.244.68.*]
    No więc byle do raportu 5 maja - obstawiałbym przed raportem kurs pomiędzye 1,4-1,6
  • Re: NOWE INFO Autor: ~atc_trader [89.231.179.*]
    ładnie ktoś wciągnął teraz:) nie jeb...ł sie po grosikach:) sciagnął 14 kilo i jest zadowolony:) sprzeda z 500% zyskiem do wrzesnia:) tak sie robi interesy leszcze...beda sie zastanawiac czy bedzie po 85 czy 87 groszy...zobaczcie z ilu spadł Makolab:) 5 zł do zrobienia szybciej niz myslicie:)
    pozdr
  • MAKO jest dziś zbierane tak jak XPLUS i PGS SOFT przez Grubasów Autor: ~laki [85.222.95.*]
    MAKO jest dziś zbierane tak jak XPLUS i PGS SOFT przez Grubasów
  • Re: NOWE INFO Autor: ~wivi [79.191.240.*]
    Ciekawe czy to ten sam dureń kupił 14k na otwarciu, aby sprzedać po godzinie.
    Wysoce możliwe bo zbyt mały ruch jest dzisiaj
  • Re: NOWE INFO Autor: atc_trader [89.231.179.*]
    muszą się napakować grubsi wykorzystujmy to:) ja sobie dzis dobrałem dzieki tej szybkiej zwałce. prawdopodobnie to ten sam (duren) co wzial rano 14 k. chciał wywolac panike ale mu nie poszło:)
  • Re: NOWE INFO Autor: ~mentor [80.54.27.*]
    dzisiejsza sesja jest dowodem że mamy coraz silniejsze parcie na zawalczenie o pokonanie poziomu 1 zeta dzis nieudane nawet wydaje się dziwne ale być może skoro próba została podjęta na najbliższych sesjach spodziewam się bardziej natężonych prób
    byc może z happy endem jeszcze w tym tygodniu mamy czas ciśnienie wzrasta pozytywne informacje płyną ze spółki im parcie będzie mocniejsze tym silniejsza eksplozja
    coraz bardziej daje się słyszeć tykanie makusiowej bomby pozdrawiam stałą ekipę
    PS dobieram powoli divicoma ( w tej chwili godny uwagi też parcie wzrasta)
    zaangażowałem się też dzisiaj w euromarka w przekonaniu że to bardzo ciekawa inwestycja na najbliższy okres
    Coraz większy obrót na wyższych poziomach zwiastuje powrót kursu powyżej złotówki oby dzisiaj mocny i trwały
  • Re: NOWE INFO Autor: ~mentor [80.54.27.*]
    znakomita sesja a biorąc pod uwagę to że od wczoraj tak naprawdę zaczęto zauważać NC
    przez szersze grono inwestorów najbliższy okres może mieć bardzo dynamiczny przebie
    na 0.90 bylo trochę tego towaru ale rozebrane przy sporych obrotach
    pozdrawiam
    ( tyk-tyk, tyk-tyk,tyk-tyk słychać coraz bardziej)
  • Re: NOWE INFO Autor: ~Stonecold [83.26.179.*]
    Zbierałem w okolicach 70 groszy, wcale niedawno, moim zdaniem w takich czasach podstawa - dobry "wywiad środowiskowy". Przyjrzeć się spółce, poczytać raporty i wyniki finansowe, obejrzeć stronkę, poklikać, zajrzeć na bankiera i przeczytać opinie innych. Potem dopiero AT. W sumie przywalić 20 - 30% w dwa tygodnie to w bessie żadna sztuka. Trochę się za to boję tej mitycznej hossy. Siedzę na giełdzie od paru miesięcy i nie wiem czy się odnajdę na rynku Byka ;] Jak dla mnie NIedźwiedź jest OK :)))
[x]
MAKOLAB 0,98% 5,15 2025-09-25 15:08:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.