• 50k na sell Autor: ~Paweł [5.83.191.*]
    jak ktos chce 50k po 2,50 prosze ustawic zlecenie sypne wychodze z GPW po akcji z LPP.
  • Re: 50k na sell Autor: ~Łuki [46.204.1.*]
    Ja bym się wstrzymał sprzedać na wsparciu coś struna się napina poczekaj.
  • Re: 50k na sell Autor: ~Zyh [31.0.120.*]
    Dokladnie poczekaj na popyt a.mysle.ze niebawem sie pojawi bo wykres wyglada ok
  • Re: 50k na sell Autor: ~miszczu [91.240.28.*]
    jutro wyniki- jak zwykjle rewelacja, głupi tylko sie pozbywa perły, kwestia czasu jak urośnie :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.240.28.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 50k na sell Autor: ~Weronika [81.166.83.*]
    Dokładnie. Sprzedawać w takim momencie. Brak cierpliwości to zdradziecka słabość.
    musi papier z niecierpliwych zejść, bo za dużo jest ludzi co by chcieli zarobić szybko a tak nie ma... musiał niecierpliwy co pisał o 5o tyś wywalić dzisiaj 20 tyś po 2,40 bo aż go swędziały palce, szkoda ze nie wie ze to jest bardzo dobra i perspektywiczna spółka z coraz lepszymi wynikami, dlatego tylko cierpliwi będą nagrodzeni :)
    Dzięki za tanie akcje leszczu :) buahahahaaaaa
  • Re: 50k na sell Autor: ~Paweł [5.83.191.*]
    Tanie to były po złotówce jak brałem.
  • Re: 50k na sell Autor: ~Paweł [5.83.191.*]
    Z taka płynnością i tym niskim ff dla mnie za duże ryzyko jak dla ciebie tanie to moja strata! Trzymaj się byku.
    jeszcze ci przecież zostało 10 tyś dawaj bo czekam
  • Re: 50k na sell Autor: ~Żul [31.0.121.*]
    Pawel gawel sprzedal i poszlo, niezly Leszek
  • Re: 50k na sell Autor: ~John [83.30.16.*]
    Hejka jak myślicie czy zostało jeszcze coś akcji naszemu sprzedającemu?
    Widać że ktoś miał dużo tego towary. Razem to poszło tego ponad 500 tysięcy akcji. Od raportu za 2q ktoś mocno sprzedawał. Po raporcie przychodowym za grudzień były duże obroty to mogli inni podłączyć się pod sprzedaż. Kilka dni temu poniżej 2.70 było zlecenie na 15 tyś sztuk. Dzisiaj po 2.60 było już 9 tyś. Po 2.58 tylko 7 tyś. Jeśli to był nasz kolega co sprzedawał swoje 50 tyś to mu zostało tylko 3 tyś akcji.
    Jak to widzicie?
    Od raportu za 2q wyniki z mocną poprawą r/r a kurs jak zaczarowany. Przychody w tym roku mają ładne dynamiki. Kiedy wreszcie skończy się podaż powinniśmy wreszcie iść na nowe poziomy.
  • Re: 50k na sell Autor: ~Ziom [31.0.123.*]
    Pojdzie cierpliwosci, slabe ręce oddaly bo są niecierpliwi chlopcy po gimnazjun, ja trzymam i licze na kurs od tej ceny razy 2 mjnimum, wyniki coraz lepsze 30% rok do roku, i zapowiadaja sie jescze lepsze w tym
[x]
EUROSNACK 6,90% 3,10 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.