• I jak tam ZenekPIS.. Autor: ~Igor [31.182.238.*]
    Prezes jakieś nowe bajki opowiadał czy puscil stara nieco przykurzona już płytę o planach itp? Pytam bo coś pisałeś, że zapisałeś się na występy Jeffa... ja już kiedyś miałem okazję brać udział ale była to strata czasu, który bardzo sobie cenię..
  • Re: I jak tam ZenekPIS.. Autor: ~ZenekzPIS [94.254.174.*]
    Prezes Jeff bełkotał to co zwykle.
    Rzeczywiście szkoda czasu, tylko na chwile się połączyłem.
    Potwierdzili, że gaz w Rumunii się już kończy.
  • Re: I jak tam ZenekPIS.. Autor: ~Igor [31.182.238.*]
    ciekawe kiedy powie ze w Tunezji surowce tez sie koncza... Bylem ostatnio to Tunezyjczycy nabijali sie ze spolek, ktore tam teraz inwestuja, bo tam poza piachem to juz nic nie ma, a to co bylo to wydobyly duze koncerny wiele lat temu, pomijajac finansowo Tunezyjczykow o co do dzis maja zal.. surowce sa np w Algierii z krajow obok, tylko tam serinus jakos koncesji nie ma... strata za kolejny kwartal o ile spolka sie nie zwinie bedzie juz nie 50mln a pewnie kolo 200mln i to lekko...
  • Re: I jak tam ZenekPIS.. Autor: ~Kazimierz [37.225.81.*]
    Kłamstwa.Zapewne nie miałeś okazji uczestniczyć względnie nic nie zrozumiałeś.Niedługo będzie zapis z prezentacji to się wasze bajki zdementuje.
  • Re: I jak tam ZenekPIS.. Autor: ~Igor [31.182.238.*]
    dokladnie Kazimierzu! Klamstwa! Klamstwa Jeffa i zarzadu! Bajki te same powtarzane co kwartal, kasy zarzad pobiera coraz wiecej dla siebie, a strata coraz wieksza! Pisalem, ze straty beda rosly w postepie geometrycznym i tak juz jest - koleny kwartal ponad 200mln straty! Sam zobaczysz! Placz trolli raduje moje serce! Nie ma to jak Janusze gieldy, ktorzy kupuja takiego serinuska po 30-50zl albo wyzej i potem albo zostaja z nim do konca - do upadlosci likwidacyjnej, albo sprzedaja po 0,01grosza albo taniej (bo tyle te akcje sa warta gdyby nie scalenia)...
  • Re: I jak tam ZenekPIS.. Autor: ~ZenekzPiS [5.173.30.*]
    Nie ma się czym przejmować.
    Kasa akcjonariuszy do końca będzie inwestowana w dalszy rozwój gry w golfa prezesa Jeffa.
    Koszy zarządu za 2023r wyniosły 4,5 mln euro.

P.S. Na Serinusie jeszcze wielu drobnych inwestorów straci swoje drobne zanim zniknie z GPW tak jak kiedyś Petrolinvest.
  • Re: I jak tam ZenekPIS.. Autor: ~narcos [37.30.7.*]
    gdyby siedziba była w Polsce już bym składał papiery na Prokuraturę bo jest świadome działanie na niekorzyść akcjonariuszy.
  • Re: I jak tam ZenekPIS.. Autor: ~ZenekzPiS [5.173.30.*]
    Rejestracja siedziby Serinusa przez J. Kulczyka w Jersey (raju podatkowym) to nie był przypadek.
[x]
SERINUS -1,39% 0,71 2025-05-19 12:51:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.