Prezes jakieś nowe bajki opowiadał czy puscil stara nieco przykurzona już płytę o planach itp? Pytam bo coś pisałeś, że zapisałeś się na występy Jeffa... ja już kiedyś miałem okazję brać udział ale była to strata czasu, który bardzo sobie cenię..
ciekawe kiedy powie ze w Tunezji surowce tez sie koncza... Bylem ostatnio to Tunezyjczycy nabijali sie ze spolek, ktore tam teraz inwestuja, bo tam poza piachem to juz nic nie ma, a to co bylo to wydobyly duze koncerny wiele lat temu, pomijajac finansowo Tunezyjczykow o co do dzis maja zal.. surowce sa np w Algierii z krajow obok, tylko tam serinus jakos koncesji nie ma... strata za kolejny kwartal o ile spolka sie nie zwinie bedzie juz nie 50mln a pewnie kolo 200mln i to lekko...
dokladnie Kazimierzu! Klamstwa! Klamstwa Jeffa i zarzadu! Bajki te same powtarzane co kwartal, kasy zarzad pobiera coraz wiecej dla siebie, a strata coraz wieksza! Pisalem, ze straty beda rosly w postepie geometrycznym i tak juz jest - koleny kwartal ponad 200mln straty! Sam zobaczysz! Placz trolli raduje moje serce! Nie ma to jak Janusze gieldy, ktorzy kupuja takiego serinuska po 30-50zl albo wyzej i potem albo zostaja z nim do konca - do upadlosci likwidacyjnej, albo sprzedaja po 0,01grosza albo taniej (bo tyle te akcje sa warta gdyby nie scalenia)...
Nie ma się czym przejmować.
Kasa akcjonariuszy do końca będzie inwestowana w dalszy rozwój gry w golfa prezesa Jeffa.
Koszy zarządu za 2023r wyniosły 4,5 mln euro.
P.S. Na Serinusie jeszcze wielu drobnych inwestorów straci swoje drobne zanim zniknie z GPW tak jak kiedyś Petrolinvest.