Jestem posiadaczem paru acji od ponad trzech lat. Spółkę obserwuję od pięciu i zaobserwowałem znaczny wg mnie wzrost wartości. Nie będę tu wyliczał, mogę tylko napomnieć, skokowy wzrost sprzedaży e-comerse. Chude lata pandemi paradoksalnie pomogły firmie. Sklep Monnari ma 880 pozycji, e-obuwie ma 505 torebek, a Zalando 650 pozycji. Sytuacja geopolityczna ogólnie nie jest za ciekawa, ale indeksy jakoś ciągną do góry. Zaobserwowałem, że Monnari jakoś straciło sentyment, nie pomaga też skup akcji. W stanach jak ogłaszają skup to walor leci w górę, a u nas dajemy się omamić przesypywaniem o 2 gr w dół. Jako drobni nic nie możemy zrobić. Mam pytanie czy jest szansa, że wrócą tu znowu fundusze?
Nie bój żaby przyjdzie dzień że Monnari będzie wisiało na widłach....Lpp pochwalili się świetnymi wynikami i co ważne zapowiadają że wyniki kolejne będą jeszcze lepsze.
Na rynku starcie grubasów ewidentnie ktoś ucieka z GPW duże obroty od 3 sesji zobaczymy co dalej jeśli spadnie poniżej 2300 to uciekam z GPW ale mam nadzieję jeszcze na inny wariant
Sam bełkot kopiuj wklej! zmień płytę wieloniku z spółdzielni Mopsu Bps bo tylko się ośmieszasz!! Ty już uciekłeś przy 2 zł na Monnari i teraz wyjesz na całą giełdę haha
Dzieci w 3 klasie szkoły podstawowej potrafią napisać sensowne zdanie. Jesteś jak ten członek komisji co to doprowadził naleśnikarnię do bankructwa. Bełkot bełkot ....tylko na tyle cię stać ? Żałosne
Sam bełkot kopiuj wklej! zmień płytę wieloniku z spółdzielni Mopsu Bps bo tylko się ośmieszasz!! Ty już uciekłeś przy 2 zł na Monnari i teraz wyjesz na całą giełdę haha