• Parę słów o Monnari. Autor: ~Patek_Philppe [46.204.104.*]
    Jestem posiadaczem paru acji od ponad trzech lat. Spółkę obserwuję od pięciu i zaobserwowałem znaczny wg mnie wzrost wartości. Nie będę tu wyliczał, mogę tylko napomnieć, skokowy wzrost sprzedaży e-comerse. Chude lata pandemi paradoksalnie pomogły firmie. Sklep Monnari ma 880 pozycji, e-obuwie ma 505 torebek, a Zalando 650 pozycji. Sytuacja geopolityczna ogólnie nie jest za ciekawa, ale indeksy jakoś ciągną do góry. Zaobserwowałem, że Monnari jakoś straciło sentyment, nie pomaga też skup akcji. W stanach jak ogłaszają skup to walor leci w górę, a u nas dajemy się omamić przesypywaniem o 2 gr w dół. Jako drobni nic nie możemy zrobić. Mam pytanie czy jest szansa, że wrócą tu znowu fundusze?
  • Re: Parę słów o Monnari. Autor: ~Cezar [37.47.122.*]
    Wrócą fundusze ale pod warunkiem że prezes zgodzi się na politykę dzielenia się zyskiem z akcjonariuszami
  • Re: Parę słów o Monnari. Autor: ~Jw [5.184.218.*]
    Nie bój żaby przyjdzie dzień że Monnari będzie wisiało na widłach....Lpp pochwalili się świetnymi wynikami i co ważne zapowiadają że wyniki kolejne będą jeszcze lepsze.
  • Re: Parę słów o Monnari. Autor: ~Cezar [37.47.122.*]
    Na rynku starcie grubasów ewidentnie ktoś ucieka z GPW duże obroty od 3 sesji zobaczymy co dalej jeśli spadnie poniżej 2300 to uciekam z GPW ale mam nadzieję jeszcze na inny wariant
    Sam bełkot kopiuj wklej! zmień płytę wieloniku z spółdzielni Mopsu Bps bo tylko się ośmieszasz!! Ty już uciekłeś przy 2 zł na Monnari i teraz wyjesz na całą giełdę haha
  • Re: Parę słów o Monnari. Autor: ~Piter [92.38.162.*]
    Dzieci w 3 klasie szkoły podstawowej potrafią napisać sensowne zdanie.
    Jesteś jak ten członek komisji co to doprowadził naleśnikarnię do bankructwa.
    Bełkot bełkot ....tylko na tyle cię stać ?
    Żałosne
    Sam bełkot kopiuj wklej! zmień płytę wieloniku z spółdzielni Mopsu Bps bo tylko się ośmieszasz!! Ty już uciekłeś przy 2 zł na Monnari i teraz wyjesz na całą giełdę haha

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [92.38.162.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MONNARI 1,93% 5,28 2025-10-24 16:26:03
2025-10-24
Skup akcji własnych.
2025-10-23
Skup akcji własnych.
2025-10-22
Skup akcji własnych.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?