Drodzy Akcjonariusze , Panowie z Wąsem , Grubasy i inni drobni leszcze o godzinie 13.00 zostawię dla Was wiadomość i jasny przekaz , że akcje są w silnych rekach . Postawię „ parę akcji „ na 0.34
No to zaszalales niecałe 4000 akcji to cóż może na ten garnitur starczy. Skoro tak bardzo chcemy się uwiarygodniać to wystawie teraz 300000 akcji po 0,399. To może przestaniesz głupstwa opowiadać .
Nie to spółdzielnia chłopców z wieloma rachunkami jak wszędzie tylko ze akcjami nic nie zdziałają tu trzeba zupełnie innych rzeczy. Cieszy mnie jednak zainteresowanie . Skoro was to bawi dorzucę jeszcze trochę akcji
Drogi chłopcze w garniturze bardzo dziękuje za Twoją dzisiejsza informacje . Również mam wiadomość dla Ciebie : długo poczekasz na spieniężenie tych akcji w rozsądnych pieniądzach. Oczywiscie istnieje wyjście ale to już rzecz rozmowy . Pozdrawiam
Na marginesie bardzo nie rozsądnie postępujesz z takimi pokazówkach właśnie perfekcyjnie podliczyłeś się pod karę KNF. To tak banalnie proste ze aż wierzyć się nie chce . ,, rachunki powiązane „ kojarzysz takie sformułowanie ?
zapewniam cię że w stabilnych rękach jest większy pakiet niż 1,5M , - mama , tata i 5 braci x 329999szt , ciocia z ameryki też ma , trzeba się ,, obudzić z amerykańskiego snu ,, bo twoje straszenie tylko mnie rozśmiesza , a miałem cię za poważną osobę ;))
Nadal nic nie rozumiesz ja nie straszę lecz się cieszę bardzo ułatwiasz mi prace z góry bardzo dziękuje a kim jestem jak widzę nie masz pojęcia ale to bez znaczenia
sam wiesz że przyjdzie czas że akcje będą komuś bardzo potrzebne i cena nie będzie ważna , bo będzie przymus je mieć - myślę że wiesz o czym mówię , szkoda że nie mam z Tobą kontaktu to byśmy pokonwersowali ale bankier to nie miejsce na to
Dam Ci do siebie namiar neutralny jeśli chcesz ale obawiam się ze na uniknięcie konsekwencji ze strony KNF będzie już za późno . Gdy porozmawiamy wszystko zrozumiesz.
Siedze w tym od ponad 20 lat i wierz mi ze o nadmierną wesołość mało kto mnie posadza. Złamałeś owych przepisów już całkiem sporo i w dodatku dałeś się sprowokować jak dzieciak ujawniając i IP i numery kont. Rachunków powiązanych. Na Twoim miejscu zamiast moją wesołością martwiłbym się poczuciem humoru KNF. W podobnych do Twojego przypadkach kary znacznie przekraczały wartość akcji których dotyczyły. Z tego co wiem kancelaria prawna zarządu już przygotowała zawiadomienie i w tym tygodniu zostanie złożone. Mnie o niczym zatem jak widzisz nie musisz zapewniać. Czasem milczenie naprawdę jest złotem a jego brak duużo złota kosztuje. Dalsza konwersacja nie na sensu gdyż widzę brak zrozumienia podstawowych kwestii po Twojej stronie.
,, bracie,, UŻEKŁA MNIE TWOJA HISTORIA ,brednie piszesz , czekam na knf ;) nic do ukrycia nie mam , przedszkolakiem to ja byłem ponad 45 lat temu nawet więcej , więc mnie nie strasz knf masz ochotę to zgłaszaj ;) ja gram swoje , do poziomów powyżej 5 zł - miałem Cię pozdrowić , ale chyba obecnie byłoby to mało stosowne.
Urzekła pisze się przez rz to po pierwsze a to ze nadal niczego nie rozumiesz to naprawdę Twój problem. Nie muszę Cię uczyć ten czas już z reszta dawno dla Ciebie minął niestety jak widzę bez większych postępów . Proponowałem Ci rozmowę po której był byś świadomym człowiekiem i podejmował może trochę bardziej racjonalne decyzje. Jak dla mnie możesz czekać i na 500 zł tym lepiej. Mnie już jednak szkoda czasu na jałowe dyskusje. Skoro po tak długiej konwersacji nadal nie rozumiesz ze to nie akcje zdecydują o losach tego podmiotu to naprawdę szkoda moich słów. Pozdrawiam i żegnam
W jednym masz racje musisz się obudzić i zacząć liczyć bo zliczając to co ja mam po bożemu plus to co deklarujesz to chyba akcji na rynku już zabraknie. Nie martw się jednak będziesz miał jeszcze co kupować. Miłej zabawy Dobranoc
no to zapowiada się długa walka ;) gramy na złotówki , są poziomy na których znajdą sie chętni na odbiór dużych pakietów , wiem ile możesz mieć papieru poniżej 030 +- 8% , 020-022 będzie duży odbiór tylko daj !!!