jw. Strata, jak pisalem wczesniej z kwartalu na kwartal bedzie wieksza w postepie geoetrycznym! Pytanie czy zaraz pojawi sie ESPI o upadlosci likwidacyjnej?! Strata pona 50mln to juz nie sa drobniaki! Chociaz zarzad ma sie dobrze i pobiera coraz wieksze wyplaty.. Co prawda dla Jeffa te 20mln to drobniaki, ale taki Seba i inne trolle nie sa wstanie zasponsorowac wiekszych pensji dla zarzadu.. hahaha
ale kurs akcji rośnie !!!!!!!!!! co jest !!!!!!!!!!!!! czy ja nie mam racji !!!!!!!!!! czy rynek mnie olewa !!!!!!!!!!!!!!! ja się tak nie chcę bawić (((((
95% akcji serinusa znajduje się w obrocie na giełdzie w UK. Dzisiaj kurs (TYCH SAMYCH) akcji serinusa spadł w Londynie -10% i są one wyceniane na 2,2 pensa (11 groszy).
Takie ściemy to w przedszkolu :) KAŻDY inwestor na GPW wie, że serinus to BALON :) i NIKT tych akcji już drożej nie dotknie :)
ZenekPIS, przeciez [37.109.165.* to zwykly troll.. koles kupil drogie akcje pewnie powyzej 20-30zl, bo mam wrazenie, ze tu od lat pisze ten sam leszcz i teraz jest rozpacz bo wszystko stracil.. Pewnie rodzina sie dowiedziala, pogonila dziada i teraz chce zeby inni dostali od losu to sam oco on... Szkoda czasu na takich, bo to inny stan umyslu, o ile wogole resztki mu zostaly