• trole w koncu nie beda sie udzielac!!!! Autor: ~Igor [31.182.238.*]
    jw. Strata, jak pisalem wczesniej z kwartalu na kwartal bedzie wieksza w postepie geoetrycznym! Pytanie czy zaraz pojawi sie ESPI o upadlosci likwidacyjnej?! Strata pona 50mln to juz nie sa drobniaki! Chociaz zarzad ma sie dobrze i pobiera coraz wieksze wyplaty.. Co prawda dla Jeffa te 20mln to drobniaki, ale taki Seba i inne trolle nie sa wstanie zasponsorowac wiekszych pensji dla zarzadu.. hahaha
  • Re: trole w koncu nie beda sie udzielac!!!! Autor: ~owad [78.8.159.*]
    - o,46 na akcje ! !!
  • Re: trole w koncu nie beda sie udzielac!!!! Autor: ~Igor [37.109.165.*]
    ale kurs akcji rośnie !!!!!!!!!! co jest !!!!!!!!!!!!! czy ja nie mam racji !!!!!!!!!! czy rynek mnie olewa !!!!!!!!!!!!!!! ja się tak nie chcę bawić (((((

• Re: trole w koncu nie beda sie udzielac!!!! Autor: ~ZenekzPiS [94.254.174.*]
    95% akcji serinusa znajduje się w obrocie na giełdzie w UK.
    Dzisiaj kurs (TYCH SAMYCH) akcji serinusa spadł w Londynie -10% i są one wyceniane na 2,2 pensa (11 groszy).

Takie ściemy to w przedszkolu :)
    KAŻDY inwestor na GPW wie, że serinus to BALON :) i NIKT tych akcji już drożej nie dotknie :)
  • Re: trole w koncu nie beda sie udzielac!!!! Autor: ~Igor [31.182.238.*]
    ZenekPIS, przeciez [37.109.165.* to zwykly troll.. koles kupil drogie akcje pewnie powyzej 20-30zl, bo mam wrazenie, ze tu od lat pisze ten sam leszcz i teraz jest rozpacz bo wszystko stracil.. Pewnie rodzina sie dowiedziala, pogonila dziada i teraz chce zeby inni dostali od losu to sam oco on... Szkoda czasu na takich, bo to inny stan umyslu, o ile wogole resztki mu zostaly
[x]
SERINUS -1,39% 0,71 2025-05-19 12:51:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.