Ja już nie mogę doczekać się kilku spółek jak się sytuacja ułoży. Na dużych spółkach zarabiam sporo ale dreszczyk emocji jest na małych. Obstawiam za miesiąc Biomas 50% za dwa miesiące Bras 200% za 3-4 miesiace Fotovolt 400% za 2 miesiące onde 20%
Noooo..., muszę Ci powiedzieć żeś sobie dobrał spółeczki. Z tych wymienionych, to chyba właśnie Biomass wygląda najlepiej ale życzę powodzenia. Ciekawe, jak Ci się sprawdzą przewidywania...
Dzięki. No oczywiscie mam jeszcze inne spółki. Wierzę że Biomas pójdzie wysoko. Te wszystkie spółki, które wymieniłem mają możliwość wybicia sporego. Kto wie co tam się czai po drugiej stronie <) Najważniejsze żeby skupowac jak chcą sprzedawać a póżniej trochę cierpliwości i masz swój zysk.
Dzisiaj mizerne obroty na Biomasie. Na Fotovolt cisną z podażą...w sumie już nie wiem w jakim celu, bo to spółka z małą ilością akcji w ff w tej cenie, co myślicie, mocno poleci czy to ściema? Dla mnie na Biomasie dołek jest już uklepany i wiem czego mogę się spodziewać.
Uważaj jeno że jak se ten bok zerwiesz to kiszki mogom wypaść i cza bendzie je wepchać na miejce, nie każdy sie nada i kijem też sie nie da, to cza umieć. Mało kto umieje
śmieci dobrze siem palom, robi sie taki wielgi smok rze nie widać czy rośnie czy spada i wtęczas cza zapalić światło aby co zobaczyć i tak ten smok pożera te fotowolty bez to palonce światło.