Co jeden to lepszy. Malanowski i Rutkowski. Przy takiej dedukcji nie dziwie się, że zleceń brak i forum tylko pozostaje. Eustachy uważaj na swojego pieska, bo jak go zbyt długo będziesz zwodził z pedi to Ciebie na kolacje kiedyś połknie.
Tak. Pierwszy raz widziałem swojego Chojraka z elektronarzędziem w nogach. Spojrzelismy sobie w oczy i jakby dawał znać ze to już nie przelewki. Muriel dalej nie daje słowem w domu bonanza się robi
Dnia 2024-03-20 o godz. 18:45 ~Eustachy napisał(a): > Tak. Pierwszy raz widziałem swojego Chojraka z elektronarzędziem w nogach. Spojrzelismy sobie w oczy i jakby dawał znać ze to już nie przelewki. Muriel dalej nie daje słowem w domu bonanza się robi
Dnia 2024-03-20 o godz. 18:45 ~Eustachy napisał(a): > Tak. Pierwszy raz widziałem swojego Chojraka z elektronarzędziem w nogach. Spojrzelismy sobie w oczy i jakby dawał znać ze to już nie przelewki. Muriel dalej nie daje słowem w domu bonanza się robi
Coś mi tu źle pachnie. A sprawdzałeś czy Ci tego Chojraka nie podmienili na elektroniczną chińską podróbkę? Bo może mu bateria litowo-jonowa siada i dlatego kręci się przy elektronarzędziach z takim samym akumulatorkiem.