Spółka ma się świetnie i realizują inwestycję. Cenę usług mają naprawdę atrakcyjną i konkurencyjną. Podoba mi się w tej spółce to, że na pierwszej stronie jest czym się zajmują, a nie przechwałki że są na giełdzie. Nastawieni są na biznes, a nie na żyrowanie na akcjonariuszach. Ostatnio Kilka spółek z OZE wyskoczyło. Może coś się na rynku dzieje o czym my jeszcze nie wiemy. Istotne jest to kiedy będą pierwsze dotację z KPO? Ta spółka nie potrzebuje rozgłosu, bo robi swoje od wielu lat i tyle w temacie.
Widze, że przebywanie na tym forum jest dla ciebie całym światem. Ale tak samo jak małe dziecko niezbyt wiele wie o świecie, tak ty o tej spółce. Nie chce ciebie straszyć ale możesz przez takie słowa mieć poważne problemy wystarczy że wpiszesz tą frazę w google art. 212 § 2 k.k. a będziesz wiedział o co chodzi. Nawet popełniane błędy w pisowni nie zwalniają w tym wypadku. Oczywiście wszystko w gestii włodarzy.
MwrytirycNie to: brak zgid na przylaczenia i ich NIE besdzie no moce sie wykinczyly dwa gzie Jest Pol bani pozycznind dla farmy 1 y dlaczego odstelki leca do kieszeni jamusza trzy kontrLtoe na wiecej nieto no NIE ma kasy
W sumie pierwszy raz byłem teraz na ich stronie. Zaciekawiło mnie to że szukają ziemi pod dzierżawę do inwestycji w fotowoltaikę. Może coś znaleźli ciekawego?
Tak farmy aha !!!!! przestancie naganiać na Columbusie !!!! tu nie ma żadnych farm !!! Nikt tego nie kupuje, ostatnie kilka miesięcy to była pewnie animator !!!