• Dywidenda Autor: ~MW [31.61.238.*]
    Jaką dywidendę obstawiacie?
  • Re: Dywidenda Autor: ~Nowy [213.134.169.*]
    5-10 groszy a najlepiej żadna bo teraz ważniejsze inwestycje
  • Re: Dywidenda Autor: ~Rys [31.61.252.*]
    Przecież inwestycje już zakończone,Płock chodzi, Malezja w fazie testu...nie będzie dywidendy bo jakoś trzeba kurs zbijać ...
  • Re: Dywidenda Autor: ~max [77.65.84.*]
    Ja obstawiam, że dywidenda ... będzie.
  • Re: Dywidenda Autor: ~Sss [159.205.98.*]
    Ryś widać nie masz nawet pojęcia o spółce a jak chcesz trolować to przynajmniej poczytaj troszkę !!!! Jprdl co za troili wynajmują patologia !
    No nic kto wie to trzyma bo wie ile można tutaj zarobić !!!!!!!!!!
  • Re: Dywidenda Autor: ~Kirikou [178.252.41.*]
    3 doby i wszystko będzie jasne ..
  • Re: Dywidenda Autor: ~Rys [31.61.241.*]
    Sam jestes Troll, uważam że gówno będzie i tyle a pisze tu nie od dzisiaj. Mam koło 20k tego po 2,8 i szczerze to już jestem zmęczony , jak tam spółka/firma działa i co się dzieje na tym kursie. Już rok temu pisaliśmy o tym że tu będzie q1 2024 6pln bo gra pod Płock itd giełda wycenia przyszłość. I co dzisiaj powiesz Sss? Popatrz na kreski identyczna sytuacja jak w listopadzie podbitka do 3,15 maks będzie i 2.8 ponownie. I będziemy się tu znowu wszyscy oszukiwać że q1 teraz to sztos bo wynik z Płocka bla bla ....Bardzo bym chciał żeby było inaczej ale z optymizmu przeszedłem w pesymizm, obserwuje do środy jeśli jak nie wybije na 3,3-3,4 to wychodzę...Nie ma sensu.
    Jeśli masz to wyjdź już bo szkoda czasu bo w środę na pewno nie będzie tyle co piszesz. Natomiast jak zejdzie do tylu co mówisz będę zadowolony bo wchodzę tutaj nie na 100% tylko na 200% i nic mnie nie powstrzyma przed tą decyzją tylko powoli będę zbierał wszystko co będzie i uwielbiam takie wpisy jak twoje bo liczę, że znajdą się ........ którzy oddadzą akcje taniej.
  • Re: Dywidenda Autor: ~RudyDoBudy [89.78.48.*]
    Sss chapnij te wiszące 540 akcyjek po 3,095, to od razu wszystkim się humor poprawi.
    Bo jak nie chapniesz, to ja będę musiał to zrobić i czysty zysk przejdzie Ci koło nosa.
    Bierz wszystko albo weź 440 to dla jaj wezmę te 100. czekam 5 minut
    Z tej puli już wziąłem 11, ale pojawiły się lepsze oferty. A Ty to chyba wywalasz.
    jprdl poczekam na tańsze akcje a tobie zostaje tylko pisanie
    Sss, chapnij teraz, bo taniej nie będzie. A po wynikach, tylko kosmos.
  • Re: Dywidenda Autor: ~Rys [185.31.92.*]
    Dnia 2024-03-18 o godz. 10:40 ~RudyDoBudy napisał(a):
    > Sss, chapnij teraz, bo taniej nie będzie. A po wynikach, tylko kosmos.

:) Normalnie rajd pod raport...ale tam musi być w tym raporcie kumulacja dobrych informacji...
[x]
PCCEXOL 2,02% 2,53 2025-10-24 16:00:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.