• AT: gdzie szukac wsparcia Autor: maniek_74 [5.173.210.*]
    Obecna sytuacja pokazuje dobitnie, że temat OZE jak i samego atomu został na naszej giełdzie przesadnie spompowany. Wlasnie jesteśmy świadkami urealniania sytuacji. Najpierw zobaczymy próbę odbicia od dołka września 2022  by finalnie poszukać realnego dołka w okolicy 14-15zł
    Na tym poziomie powinny zatrzymać sie spadki o ile wrócą solidne komunikaty ze spółki.
    Bardzo możliwe, że zbiegnie się to z raportem rocznym (z połowy kwietnia). Jesli bedzie OK to wsparcie da szansę zahamowania spadków. Jeśli nie: kierunek 10zł
    Bajka o atomie jednak oddala się.
  • Re: AT: gdzie szukac wsparcia Autor: ~Jan [31.61.244.*]
    O czym ty piszesz , co ty myślisz że giełda to tylko słupki na wykresikach . Mamy koniec I kw . Zaraz umowa na studium wykonalności. KHNP . Ja wiem że tylko was swędzą żeby niżej papier skupić ale nie ośmieszanie się każdy kto oddaje po tej cenie to frajer . Zaraz wyniki za IV.
  • Re: AT: gdzie szukac wsparcia Autor: ~xx [5.172.239.*]
    Dnia 2024-03-15 o godz. 20:56 maniek_74 napisał(a):
    > Obecna sytuacja pokazuje dobitnie, że temat OZE jak i samego atomu został na naszej giełdzie przesadnie spompowany. Wlasnie jesteśmy świadkami urealniania sytuacji. Najpierw zobaczymy próbę odbicia od dołka września 2022  by finalnie poszukać realnego dołka w okolicy 14-15zł
    > > Na tym poziomie powinny zatrzymać sie spadki o ile wrócą solidne komunikaty ze spółki.
    > > Bardzo możliwe, że zbiegnie się to z raportem rocznym (z połowy kwietnia). Jesli bedzie OK to wsparcie da szansę zahamowania spadków. Jeśli nie: kierunek 10zł
    > > Bajka o atomie jednak oddala się.

maniek a ty z mbanku , że tak urabiasz tu wiarę .
  • Gdybyście wybrali PiS, to elektrownie atomowe już by w Polsce stały Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    Tymczasem, rudy ch^j zatrzyma wszystkie inwestycje, bo ma przykaz od Angeli Merkel, żeby w Polsce nie było niczego.
    Ja czekam, kiedy ten rudy ch^j ogłosi zasypywanie kanału na mierzei wiślanej, bo znając jego mściwość to na pewno nastąpi.
[x]
ZEPAK 1,08% 16,88 2025-12-17 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.