I co rozczarowany, zes..ł się twój plan i 10 groszy jak nie było tak nie ma. rok masz w plecy. niby wisisz na haku po 1 zloty a tu takie buty. powinieneś się cieszyć że już niebawem wyjdziesz z tej spółki, może nie będziesz zaśmiecał tego forum.
Bzdura nie usunął ale zaczeli go skrobać patrz nr. tranzakcji od 69-75 o godzinie 15.16 zaczeli i prawie go zjedli połowe mu skupili a z drugą połową uciekła na 39 groszy wystawiając ją o 15:43 słaby ten animator.
Ja tam zawsze po części sugeruje się kilkoma wskaźnikami.
Dla mnie teraz columbus świeci się na czerwono wskaźnik Altmana D mówi wszystko. Ta spółka jest jak na razie w bezpiecznej pozycji z możliwością jej polepszenia, co stanowi szansę dla zarobku. Sektor też perspektywistyczny.
Wczoraj doszedł kolejny wskaźnik czyli sygnał wykupienia. Jak dla mnie nie dam więcej za tą spółkę w tym momencie jak faktycznie 30-32 grosze, ale co jakiś czas od dołka jest coraz więcej wskazań na to że cena będzie systematycznie wzrastać.
Jeden komunikat o dotacjach lub nowym większym kontrakcie, może spowodować przeniesienie spółki na inny poziom.
Ciekawi mnie również kwartał IV i jakie bedą wyniki. Na większe zakupy wybrałbym się właśnie po nim.