a potem kupia ode mnie dwa razy drożej jak bedzie pozytyw z sądu?
cikawy wnioske mi sie nasunął.
ps.... nie namawiam.. sry ze powtarzam sie,ale po to pisze zeby mi nie zarzucano nic.
a i gdzie ci co ujadali ze z hawe nie trafiłem??
ano wlasnie. i co myslisz ze ktos pozwoli na upadek tak duzego przedsiebiorstwa???
robia to tylko pod przejecie. stad ta cała afera z upadkiem itp. zbicie kursu pod kupno spolki za grosze
dokupowałem po 27 z zysków jakie mi techmex zapłacił i swarzędz z DT, raptem zwiększyłem zaangazownaie o worek krosna ważne żeby z dnia na dzień mieć więcej papierka. Ciekawe ile po roku będę miał.....
To chyba odemnie kupiłeś sporo, tylko że ja nabyłem po 13 gr. Nieważne jaki worek będzie napakowany bo niedługo akcje te będą miały tylko wartość kolekcjonerską.
bankier ubiera wszystkich po kolei - sam mówi - na wstepie: że sprzeda jak bęedzie 2 razy więcej, czyli zatem śmiem twierdzić tudzież aczkolwiek że ubierze kolejnych naiwniaków.
realista a ty jak sprzedajesz akcje nie ubierasz następnych naiwniaków, a oni następnym i tak dalej.. aż ktoś w końcu kupuje takiego np skotana po 67 zł.... i zwała.... i znwu jedziemy od 60 gr przez ileś lat i t d.
człeniu to giełda, na ntym to wszystko polega, jak pogrsz na dłuzżej to i gdzieś dewidenda wpadnie.... a bank Ciebie nie ubiera jak udziela ci kredytu a od innego bierze taniej kasę aby ci ją pożyczyc...
a szef cię nie ubiera jak na niego zasuwasz?
a mama cie nie ubrała w życie jak i tak do piachu pójdziesz...
samo życie.....
śmieszny to ty jesteś, minęło 3 mies i masz 30% zysku
wig w tym czasie jest niżej niż wtedy ta rekomendacja na hawe.
a śmieszny dlatego jesteś że chcesz w tydzień zarabiać:)
horyzont inwestycyjny na giełdzie to 5-7 lat
i pójdź do jakiegokolwiek biura zajmujacego się inwestycjami i powiedz że chcesz zainwstować na rok czasu, żadne ci w tym horyzoncie nie poleci giełdy, co najwyżej obligacje
a jak śpieszno Ci z zyskami to polecam forex.
chwila na giełdzie to 1-3 mies,
a nic mi sie nie udaje, bo analiz stawiam klika dziennie i średnio 70-90% trafionych, zresztą tu też było ich sporo.
ale za często nie stawaim na bankierze bo nie warto, za dużo tu ludzi twego pokroju
wesołych świąt
Chyba jestes jedyna osoba, ktora piszac "za chwile" ma na mysli okres do 3 miesiecy, pewnie gdyby Hawe polecialo za 2 miechy pisalbys o okresie 1-5.
Osoby, ktore uwazaja sie za profesjonalistow nie uzywaja slowa "chwila". Podaja konkretny horyzont czasowy.
A jesli chodzi o zarabianie w tydzien. Tak, czesc srodkow przeznaczam na DT, pozostale inwestuje na okres kilku lat i nie widze w tym nic zlego.
Panie Bankier (xyz) niestety ma racje hawe,idm...itp przestrzeliles po calej lini (brałeś na górce dobierałes na dołku) a to ze w koncu sie odbije to kazdy wiedzial,wystarczyla cierpliwosc (okolo 3-4 mies) wiec ameryki nie odkryłes.Krosno z tego co pisałes na forum tez brałes od około 70 gr (tu zupełny strzał w slepo, powiedzmy strzał w głowe niestety własna) juz nie wspomne o dudzie,wiec wiesz kazdy sobie moze pisac ze cos wystrzeli bo wsytrzeli jak nie teraz to za 4 miesiace.
aha, nie ujadam jak to Ty okreslasz,poprostu pisze prawde a najgorsze jest to ze prawda czasem w oczy kole.
A dlaczego leszczyku wysypałeś marne 300 tysięcy po 3x groszy? Dlaczego uciekłeś jak szczur z tonącego okrętu? Teraz znów chcesz ubierać "leszczy".
Co do Hawe to się nie błaźnij. NA PEWNO NIE TY ZA TYM STOISZ. Przez te dwa miesiące sporo spółek miało takie odpały.. równie dobrze mogłeś napisać, że to będzie KGHM, GANT, LCC, czy Immo.. Polna jak osiągnie 17zł to też na tej podstawie będziesz robił z siebie Boga? Nieważne, że poubierałeś przy 12zł i spadło do 9.. Nie masz honoru, jesteś zwykłym naganiaczem. Malutkim i biednym.
Ludzie zamiast analizować samemu spółki i czytać informacje,wskażniki spólek,kierować się czasami intuicją szukają takich osób jak Bankier jak jest okey to mistrz jak zle to wróg itd.! Polska natura dlatego ja jeszcze kilka lat i opuszczę ten zasrany naród.!!!
Trzeba myśleć jak psycholog ,by poznać posunięcia takich osób jak Bankier.!!!!!!!
Trzeba być teraz dupkiem,by nie zarabiać a wy cały czas szukacie osób które pomogą wam zarabiać.!!!!!!!!
Połowa forum to nieudaczniki życiowe .!!!!!!!!!!
Pozdrawiam nieudaczników forum i mistrzów GPW.!!!!!!!!!!!