Mój złotoustny Zenku , jak tu spadnie do 1 zł za akcję to stanę się większościowym udziałowcem..., weź trochę zluzuj z tymi kwotami, i tak zeszliście nad wyraz nisko, ale to kwestia czasu, kilka dni temu dostaliście łomot na poziomie 6-6.5, ponad dwadzieścia tys akcji w plecy..., i znów dostaniecie... .
Słuchaj, czas na zakupy wyskakuj z gotowki bo kocioł pod parą zaraz odjazd na 100zł za akcje. Strategia potężna, gry sprzedaja się masowo, rankingi gamingowe pogrom, wszędzie podium, nie ma sie co zastanawiać
Polecam popatrzeć na stare wątki jegomościa kostuch. Ja wykopałem 2 zachęcam pozostałych do pokazywania jak ten pan manipuluje i naciąga ludzi na akcje tego czegoś. Proszę na niego uważać
Tak Jareczku, wy trolle siedzicie tu całym stadem na tym forum, dzień i noc, nikogo nie naganiałem na zakup akcji kłamczuszku, co więcej uważam że tutaj powinni tylko zostać ci co mają silne rączki, a ty do nich się nie zaliczasz przecież bo sprzedałeś ze stratą..., biedaku bez akcji. Na dziś dałem znów wam zarobić trolliki, podziękujcie Panu Kostuchowi i do biedry po żubry, w biedne trolle. A i zapomniałem nie zapomnijcie odpalić sobie Kiszaka, w końcu weekend... .
Można poszukać jeszcze glębiej, on od conajmniej roku, jak nie dłuzej tutaj trolluje. Wątki gdzie pisał o sukcesach Inkiego, zwrotcie za HR... Ale imho to jakis typ ze spółki, który lubi wrzucać kłamstwa.
"Najwyraźniej Animator postanowił zakończyć czas, w którym mogliśmy kupić trochę tanich akcji. Kurs powoli ale systematycznie rośnie, sprzedających jak na lekarstwo ( no czasami jak wczoraj znajdzie się okazja). Mi to w sumie odpowiada, kupiłem tyle ile chciałem a teraz czekać na Inkwizytora. Ci co chcą dokupić to zalecam się naprawdę pośpieszyć."
Tak zalecałeś się spieszyć rok temu gdy kurs był pod 16zł. Wszyscy którzy cie posłuchali stracili około 60% na wartości. Teraz też zalecasz się spieszyć? Hehe
Macie mnie troliki jestem "naganiaczem", ponieważ pisałem "zalecam". Dla mnie cena akcji ,czy to 16, czy 14 w roku 2023 (jestem od 2022) była bardzo niska jeśli chodzi o zakup akcji the Dust długoterminowo tj 5-7 lat. I nic się tutaj nie zmieniło. Cena teraz 6-7 zł DŁUGOTERMINOWO (mam na myśli czas ich przechowywania trolle wy moje) to dosłownie prawie za darmo i wy o tym WIECIE, dlatego tu siedzicie 24h na dobę i szkalujecie Prezesa, samą spółkę oraz innych AKCJONARIUSZY bo chcecie poprzez swoje kłamstwa, manipulacje 'U.K.R.A.Ś.Ć" jak najwięcej tych akcji. Mam jednak złą wiadomość, akcji w wolnym obrocie jest milion z hakiem, więc takich jak ja co mają po kilkanaście tys jest pewnie znacznie więcej..., a to oznacza że jest naprawdę niewielu którzy wam je oddają. A teraz wybaczcie jest sobota, rozumiecie trolle SOBOTA...,
Tak, jesteś jeleniem na haku prezesa.
Jedyna szansa żeby spółka była rentowna to wielki sukces Serum.
Tylko czemu ma to wyjść? A to twoja jedyna szansa. Może to wyjść (tak jak można wygrać w lotto), ale...
Racjonalnie nie ma żadnych przesłanek. Słaby track record, słaby zespół, słaby marketing. Słabe zarządzanie. Mierne produkty do tej pory.
Ja czemu tu siedzę? Bo bawią mnie takie Januszexy polskiego gamę devu jak to coś.
Zgodnie z ich logiką wypowiedzi co do inkwizytora to serum też jest robione na zamówienie. Haha ale stosuja sobie podwojne standardy, jak cos nie wyszlo to mowia ze na zamowienie, a jak cos moze wyjsc to pisza ze to bedzie sukces spolki zaleznej i tona szmalu
Fajnie że jesteś z nami w sobote kostuch. Twój przyjaciel dragon już uciekł. Zrozumiał swój błąd sprzedał swoje akcje. I tak z 3 muszkieterów zostało 2. Kostuch i prezes. Ciekawe czy prezes pracuje w sobote czy opija sukces i kwizytora. Jak myślicie?