• Pytanie Autor: ~WielkiSzu [37.225.28.*]
    Jak uważacie, utrzymamy 50gr na stałe czy znowu zbitka na 39gr? A może powoli up?
  • Re: Pytanie Autor: ~Wojciech1986 [37.248.216.*]
    Wydaje mi się że 40gr to okazja dana z nieba na możliwość wywalania śmiecia, ale mnie żre pazera i tego nie robię. Latami łudzę się
  • Re: Pytanie Autor: ~Prezes [147.161.249.*]
    Wojtek, siedzę tu z Tobą od kilku lat. Nie zmieniasz swojej retoryki. Jeśli dalej nie zmienisz podejścia to czy akcja będzie po 10gr czy 10zł to i tak przegrasz wszystko.
    Spółka się wykoleiła i to fakt. Próbują się podnieść i to też fakt. Twoje wpisy nie pomagają. Jeśli trzymasz akcje to znaczy, że Ci zależy. Skoro Ci zależy to dlaczego robisz zły PR?
    Zastanów się co chcesz ugrać i pod to graj. Są tacy którzy wierzą w WIGi. Ja tego nie widzę patrząc na ostatnie 20 lat.
    Tylko na NC można się dorobić ryzykując cały wkład.
  • Re: Pytanie Autor: ~WielkiSzu [5.184.110.*]
    Myśle, ze takich jak my 4-latków jest więcej. Raczej wszystko idzie w dobra stronę. No chyba, ze ten „pokaz” to ściema, albo jeszcze bardzo niedopracowany produkt.
    Zobaczymy na prezentacji…
  • Re: Pytanie Autor: ~Qwer [95.160.103.*]
    Ja tam dokupilem jakis czas temu.
    Jestem pewien, ze zarobie
  • Re: Pytanie Autor: ~WielkiSzu [83.10.170.*]
    Zgadzam się z Tobą. Pomijając ss na cd to mało się zarabia. Wiecej zarobilem
    Na gownach w cenie 0,9 niz na wigu. Wyjatkiem oczywiście jest TGS. Ale jak tu wybije to moze tez byc ciekawie. Moze cos wiecej dopowiedza na tej prezentacji, moze jakas niespodzianka w postaci nowej gry. Na matce powoli sie zaczyna gran pod premiere DDS2, może i tutaj pociągnie.
[x]
TRUEGS 0,63% 0,32 2025-10-08 13:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.