• Wyniki - luty Autor: ~Pirelli [109.233.92.*]
    Ja jestem zachwycony. 1Q2023 byl bardzo mocny, a teraz spolka pokazuje podobne dane sprzedazowe. Dalej moze byc tylko lepiej. Zakladam, ze rynek to zauwazy:)
  • Re: Wyniki - luty Autor: ~step [37.47.148.*]
    Zauważ że w tej branży zarabia się najlepiej w pierwszych dwóch kwartałach a 3 oraz 4 wypadają znacznie gorzej.
  • Re: Wyniki - luty Autor: ~Pirelli [109.233.92.*]
    Jasne. Ale zauważ też, że oni mieli wtopę w drugiej połowie roku, który miejmy nadzieję już się nie powtórzy...
  • Re: Wyniki - luty Autor: ~Mercer [109.233.92.*]
    Nasz New Connect... (i) od październik 2020 kurs spółki nie był niżej, (ii) spółka powtarza wyniki z rekordowego roku 2023 w pierwszych dwóch miesiącach 2024, gdzie kurs był na poziomie 3.5 zł (ii) potencjalna trajektoria na dalszą część roku jest lepsza (bo ten ostatecznie okazał się słabszy przez zdarzenie jednorazowe), (iii) model jest lekki - jest potencjał dywidendowy, a ktoś trzyma sprzedaj na poziomie 2 zł....
  • Re: Wyniki - luty Autor: ~step [37.47.148.*]
    Ja uważam że dobrze będzie jeśli pomimo likwidacji sklepów przychody będą utrzymywały się na poziomie z poprzedniego roku.
  • Re: Wyniki - luty Autor: ~FAN [89.64.77.*]
    Wrzutka do Dyskontów w lutym uratowała ten miesiąc, wydatki na reklamę wzrosły więc nie widzę optymistycznego raportu kwartalnego.
[x]
SFD -1,46% 2,70 2026-04-02 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.