To NWZ naprawdę można nazwać słynnym. Kręcili nim akcjonariusze mający 330 tys akcji. Tymczasem samych akcji nienotowanej do dziś serii "O" jest ponad 26 mln !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy to jest normalne? Oczywiście że nie jest. To dlaczego w ogóle jest?>?>?>?>?>?>?
Już nagania na następne NWZ, na razie bez daty. W tym roku zapowiadał już, że połączenie będzie na NWZ 6 lutego, potem 4 marca, potem 11 marca, teraz ma być na kolejnym. To, co tu wyprawia, to już jest autoparodia.
Ja "przeciwnik połączenia" i "przeciwnik GMZ" nie mam po co jechać na NWZA. Jeszcze bym komuś tab yebnął a na to niestety są paragrafy (w przeciwieństwie na złodziejskie praktyki tej spółeczki).
Jestem z zawodu lekarzem, mą maksymą jest "nie szkodzić".
GMZ skutecznie wyleczyła mnie z inwestycji w nowe emisje jakichkolwiek spółek I podejrzewam że takich wyleczonych po inwestycji w serię "O" jest o wiele więcej. Nie licząc tych którzy się "O" tym dowiedzieli. I co na to KNF np. ? Można tak niszczyć bezkarnie zaufanie do rynku giełdowego?>?>?>?>?>?>?
Najgorsza jest ta bezradność wobec qur.stwa. Nie napisali w prospekcie emisyjnym że akcje serii "O" będą kolekcjonerskie. Nie - było info o firmie wybranej w celu wprowadzenia ich do obrotu. Może się gdzieś one obracają, tylko my ich nie widzimy ?>?>?>?>?>?>?>?