TO ZDANIE PODOBA MI SIĘ NAJBARDZIEJ list intencyjny w zakresie chęci podjęcia współpracy w zakresie oceny funkcjonalności i bezpieczeństwa urządzenia medycznego
Cześć AP74 nic się nie stało tak właśnie się zdziwiłem ja każda akcje widzę już wyżej niż 5101525 minimalnie ale naprawdę minimalnie trochę pomielilem dla sportu bo nigdy nie robiłem kółek i nie jestem zwolennikiem takiej metody choć na L można było zbić majątek na kółkach ale tu napisze Ci tak bałbym się zostać bez akcji nawet sprzedałem wszystkie akcje i wsadziłem w Y i tu za jakiś czas wyjdę na tyle żeby odkupić a resztę trzymam 75 - 100 jest całkiem realna znam kilkadziesiąt większych cudów które się wydarzyły więc dlaczego nie tu
Może to teraz śmiesznie zabrzmi mam notowania kilku walorów ale nad Yoshii ustawiłem notowania Syntetika .tamtejszy kurs jest abstrakcją dla naszego waloru ......ale czemu nie .
Nie interesują mnie kółeczka tutaj może przyjść odcięcie .które przeniesie kurs w inny przekrój cenowy
Tych kilka informacji choćby z dzisiaj przełożą się w przyszłości. Yoshii ma kilka projektów ciekawych dodam wytrzymałem 2021.2022.2023 i teraz mam sprzedać wręcz przeciwnie zasada moja co tydzień dokupuje jakiąś ilość