Hahaha, wylazł spod kamienia etatowy troll i już wyje. Chłopczyku w krótkich majteczkach myślisz że tu są niedorozwoje umysłowe na papierze? Te zagrywki spółdzielni na zbijanie kursu i handel własnymi akcjami budzą tylko śmiech i współczucie dla intelektu tej grupki. Póki co papier nie jest grany. Ruszy to w 3 dni 1 zeta jest możliwy bez problemu. A ty chłopczyku wracaj pod swój kamień i waruj tam dalej. Jesteś tylko zwykłym pionkiem co się chce kreować na bossa tych akcji hehehe. Oxycord na krosty sobie kupiłeś chłopczyku jak ci mówiłem?
Czy ja naganiam na kupno ??? Ja tylko od czasu do czasu skomentuję co się tu wyrabia na walorze. Tak sobie taku myślę że to właśnie ty zniechęcasz innych na kupno , a rozumiem że masz akcje wyżej kupione to jak niby chcesz je sprzedać z zyskiem ??? Możesz sobie łapę z ekonomistą podać bo raczej działacie tu razem.
taku co to za słowo ? Ja was wszystkich całą grupę mogę wymienić która manipuluje kursem .Można po czytać kto tu się udziela. Jeszcze mam pytanie czy wychodzą już wam odbytem te akcje.