• kupowałem od lutego. Autor: ~Rumun [83.20.220.*]
    Złoto na rekordzie wiec za Q1 muszą pokazać niezłe zyski mimo tej wojny w spółce. Licze na minimum 80 zł a optymalnie 120. Tu kapitalizacja 100 baniek nalezy sie jak psu miska

• Re: kupowałem od lutego. Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    I dalej liczysz na 80 - 120 ? Powiedz ale szczerze po co kupować akcje tej spółki ?

1. Dywidendy się nie doczekasz póki spór w spółce .
    2. Raczej ze straty 8 baniek też gdyby chcieli nie wypłacą.
    3. Na zysk w IQ 2024 też bym nie liczył ponieważ na zwyżkach kursu złota nie zarabiają - prawił o tym prezo.
    4. Dla preza zależy żeby kurs spadł , tanio sie obkupi akcjami i umocni pozycje w spółce a Olewska dostanie ochłap.
  • Re: kupowałem od lutego. Autor: ~Rumun [83.20.220.*]
    przy tanim kursie jest promocja nie tylko dla prezia ale tez Olewskiej. Moim zdaniem juz zmontowała ekipe i tez odkupuje akcje z rynku. Potrzeba na to czasu ale scenariusz realny
  • Re: kupowałem od lutego. Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    nawet jeżeli skupiłaby wszystkie akcje nie będzie miała wiekszości niz Żołędzie
  • Re: kupowałem od lutego. Autor: ~Rumun [83.20.220.*]
    i tu sie mylisz. W Bofago mają po połowie. Na wolnym rynku jest 28% akcji. Olewskiej brakuje 12 % zeby wywalić Żołedzi. Prezes jest uśpiony i mysli ze nic mu nie grozi ale Agnieszka jest cierpliwa. Finał sprawy obstawiam na ten rok a kurs bedzie ponad 100 zł
  • Re: kupowałem od lutego. Autor: ~Wikary [213.134.165.*]
    Żałosny jest ten konflikt. Obie strony to zero klasy, zero skrupułów, przypadkowe osoby, które nigdy nie powinny mieć nic wspólnego z poważnym biznesem. Niestety nie widzę światełka w tunelu dla tej spółki.
[x]
MENNICASK 2,16% 75,80 2025-10-16 16:22:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.