• zbieracz Autor: ~xxx [31.0.27.*]
    jakiś zbieracz się pojawił , słabo mu to idzie chyba poziomy mu się pomyliły ;)) strasznie chytry ;) no ale życzę mu powodzenia , no chyba że sam sobie wrzuci byśmy myśleli że ludzie oddają he he
  • Re: zbieracz Autor: ~xxx [78.30.65.*]
    jestem tu od 3 lat , coś zbierze na 080 tam kilku leszczy zostało , ale niewielu Ci wytrwali , mamy ścianę z prawo ,, żadna ściana ,, ale dla małych inwestorów jednak spora , i kosz z lewej , chyba 3 sesja , ktoś tu nie wie kto ma akcję , pobawimy się za kilka miesięcy bo teraz to taka ,, piaskownica,, może sam Sojka grabi w piasku , no nie obrażam ,, gościa,, ma wiedzę i kapitał - czekamy na ruch i kierunek i pozytywe info ale to nie szybko , temat tabbu , tak na ,, Nasza szkapa ,, albo ,, Antek,, ale to moja nowela

• Re: zbieracz Autor: ~Amber [104.28.45.*]
    No nie da się ukryć zbierają jak szaleni. Dzisiejszy cały obrót 173 zł , wczoraj chyba koło 500zl
  • Re: zbieracz Autor: ~xxx [78.30.65.*]
    jeszcze mają nadzieję że z lewej im wpadnie , spokojnie przyjdzie czas na prawą stronę !!!! sam widzisz że lewa obstawiona czekają że ktoś może wrzuci ale chętnych nie ma , no chyba że znów sami sobie wrzucą ;)) by kurs trzymać na niskim poziomie .
    Dostaną z lewej jeszcze całkiem sporo. Miną jeszcze miesiące nim wszystko się ruszy. Pozdrawiam
  • Re: zbieracz Autor: ~xxx [78.30.101.*]
    tak zgadzam sie z Tobą tu kurs ruszy dopiero po pozytywnych infach , ale nie zgadzam się z tym że nazbierają z lewej uwierz mi !!!! obecnie gra na lewej to tylko przerzucanie swoich akcji by zasiać panikę że ludzie oddają , ktoś bardzo chce zebrać z lewej ale to nie są poziomy na jakiś większy zbiór , 060-080 tam się pojawią dawcy akcji i też niewiele , ten papier jest już ulokowany do wysokich poziomów , ale to tylko moja analiza czy się sprawdzi to czas pokarze , ja wiem swoje ;)) i jestem dobrej myśli .
    Mogę Cię pocieszyć ze Twoja myśl jest słuszna. Nie masz jednak racji ze na tych poziomach nie oddają. Wymaga to cierpliwości ale sam wyzbieralem 270.000 w dwa tygodnie. Musi jednak zostać zebrane jeszcze okolo 1,5 mln i dopiero wtedy nastąpi przemiana. Pozdrawiam
  • Re: zbieracz Autor: ~xxx [31.0.24.*]
    nie czarujmy się , przez 2 tyg. nie było nawet tyle obrotu , było niewiele ponad 200k w tym jakaś część moja więc mijasz się z prawdą a z jakiego powodu tu już Ty sam wiesz bo ja nie wiem .
    Ale słyszałeś o transakcjach pakietowych prawda? Żeby jednak ni być gołosłownym tylko 20 lutego kupiłem w 4 zleceniach około 50 tys na parkiecie
    Zlecenie na 9 tys , 20 tys, 5 tys i 14316 , potem było już tylko taniej i nadal będzie. Robię Ci przysługę pozwalając zarobić a Ty oskarżasz mnie o kłamstwo. Nieładnie. Chcesz dalszych dowodów proszę bardzo ale nie tutaj
    Twoja cześć jeśli istotnie była Twoja bo w to nie wnikam nie przekroczyła 30.000
  • Re: zbieracz Autor: ~PanWgarniturze [37.47.150.*]
    Ciosów poniżej pasa na tej spółce było co nie miara , spokojnie można by było film nakręcić o tym co tu wyprawiali . Przedłużająca się restrukturyzacja to tylko dodatkowe koszty i to nie małe , by spółka mogła wrócić na notowania ciągle . Z KPO będą olbrzymie pieniądze na zielona energię i tu widzę dużą szansę dla Pana Sojki z jego portfolio spółek a do tego firma prawnikami stoi , więc wiedzą co robią . Przeciągają układ na tyle na ile mogą sobie pozwolić , a ja jako „ Pan w garniturze „ nie będę przeszkadzał i brakujących akcji , których szukacie nie oddam na tych poziomach . Przypomnijcie sobie Panowie labocanna , to jest poziom , który będzie mnie zadawalać . Pozdrawiam dzielnych wojowników swojego Pana
    To akurat bzdura
[x]
EMONT 0,00% 0,70 2025-06-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.