• COŚ SIĘ ŚWIĘCI Autor: ~PISZPANJAN [193.227.123.*]
    Być może Polman zgłosił się do przetargu dla Orlenu na przeczyszczenie wszystkich instalacji kominowych na wszystkich stacjach Orlenu.
  • Re: COŚ SIĘ ŚWIĘCI Autor: ~PrezesKmita [5.173.119.*]
    Moim skromnym zdaniem, słupy Zarządu zbierające papier wiedzą już wcześniej jaki będzie raport i być może przewidują że cieżko będzie to zebrać w ilości 500 kg do 80 groni, dlatego wiedzą że Zarząd na WZ podniesie cenę skupu i pod to zbierają. Bo wtedy do 1,0-1,2 te 500 kg da się zebrać a to oznacza że jest do zarobienia dla nich lekko licząc 30 -40 %. No to po taki procent każdy sie schyli. No, ale to tylko moja hipoteza i mogę się mylić, bo nasz banan nie takie cuda wywija. Dlatego jak ktoś nie wierzy w tą spółkę to niech nie kupuje. Inna sprawa że trend wzrostowy jest niezaprzeczalny.
  • Re: COŚ SIĘ ŚWIĘCI Autor: ~Boromir [83.28.42.*]
    Z tym raportem to byłbym ostrożny, że wyjdzie dobry. Na koniec roku zawsze się koszta wszelakie wrzuca żeby nie płacić podatku. Nie troluje, siedzę tu od 3 lat i dalej wierzę w spółkę.
    Pozdrawiam
  • Re: COŚ SIĘ ŚWIĘCI Autor: ~młody [37.47.220.*]
    Ja się na punktowe wystrzały zysków nie nastawiam. Ważne aby tendencja była w górę No i zagranica mile widziana w kontraktach.
  • Re: COŚ SIĘ ŚWIĘCI Autor: ~Serek [5.173.68.*]
    Mało prawdopodobny rajd tutaj. Choć fajnie by było, zobaczymy, najważniejsze że jest trend wzrostowy
  • Re: COŚ SIĘ ŚWIĘCI Autor: ~Jaj___carz [5.173.96.*]
    Jedyne co tutaj możesz święcić to jaja w Wielkanoc
[x]
POLMAN -6,52% 0,43 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.