Azbest, anonimowy, cornwalwell, mataczcase czy to nie ten sam Modus operandi?
Następna wrzuta końcem wakacji bo do wakacji jakoś da sie wytrzymac a na koniec na odprężenie obietnica milionów. Dekada kołowania akcjonariuszy.
Chojrak też ma już dosyć ciągłego odwlekania zapłaty za akcje. Czeka na nową budę i worek Pedigree i ciagle mu odmawiam bo z kasą krucho. Z renty Muriel ledwo na opłaty starcza. Ech. Szkoda słów
Jeśli sprawy Petrola lepiej się mają, niż ja to widzę, to napiszcie. Wcale nie upieram się, że ja mam rację. Tak postrzegam to co się dzieje wokół tego projektu, ale dla wszystkich byłoby lepiej gdybym się mylił, więc jak jest naprawdę?
Pan pyta ze ma racje czy twierdzi ze ma racje, trochę to przypomina te ostatnie smieszne komisje, jednak z pełnym szacunkiem stwierdzę ze argumenty w moim kierunku są nie stosowne, co się nie uda? Płyniemy
Głowa do góry
Dnia 2024-03-13 o godz. 23:30 ~Bolek napisał(a): > Pan pyta ze ma racje czy twierdzi ze ma racje, trochę to przypomina te ostatnie smieszne komisje, jednak z pełnym szacunkiem stwierdzę ze argumenty w moim kierunku są nie stosowne, co się nie uda? Płyniemy > > Głowa do góry
No wiesz, na tej krypie spory tłumek, trudno precyzyjnie posegregować i przypisać te wrzaski.
"Kuć i orać w dzień zawzięcie bo plonów nie ma bez trudu złocisty szczęścia okręcie kołyszesz kuć my nie czekajmy cudu robota to potęga ludu"
Wiesz co to jest? To jest głoskowiec ułatwiający zapamiętanie liczby Pi =3,1415926......... (Mundre, nie...?!)