Plotki i marzenia przestały się tu sprzedawać inwestujący już się na to raz nabrali teraz czekamy na fakty bez tego nie ruszymy .Przypomnę , że sam Ciszewski zbijał cenę 30 g sprzedając akcje około 3 lata temu.
Wydaje się, że intencją wtedy był nie tyle sam spadek kursu, ile jego schłodzenie przed spekulacyjnym rajdem jaki się szykował oraz być może dodatkowo chęć pozyskania środków na nowe inwestycje, jakie wkrótce potem nastąpiły w jrholding.
Teraz faktycznie czekamy na konkrety. Jedynak w ostatnim wywiadzie wspomniał o synerdze, co było dość nietypowe. Zazwyczaj to January mocno emocjonował się tą spółką a Jedynak specjalizujący się w deeptech zachowywał wymowne milczenie.
Nie ukrywam, że liczę na to, że oze tym razem trafi i okaże się, że rzeczywiście czekali z info do debiutu na gpw.
Sam z abił tą spółkę swoimi ruchami spekul acyjnymi .. teraz nikt mu nie ufa i nie kupuje .. poz at y m tu dalej jest spe kola tu ma xy mal nie 5 zł zrobią .. już lepiej mieć akcje jr h pod on geno .. tam ma więcej procentowo .. tutaj to tylko sp eko la i dy manie leszcza ..
" w nadchodzących okresach"... hehehe, bardzo precyzyjna informacje w raporcie! może jutro a może za 5 lat :) czekamy dalej, 4 lata strzeliły można posiedzieć kolejne 4 już wszystko jedno
Dnia 2024-03-13 o godz. 14:03 ~Meth napisał(a): > " w nadchodzących okresach"... hehehe, bardzo precyzyjna informacje w raporcie! może jutro a może za 5 lat :) czekamy dalej, 4 lata strzeliły można posiedzieć kolejne 4 już wszystko jedno
PRZEDLUZYLO SIE TYLKO DLATEGO ZE MUSIELI PRZENIESC Z LUBLINA DO KRAKOWA ZE WZGLĘDU NA STERYLNOSC.DO KONCA 2023 ROKU MIALY SIE ZAKONCZYC BADANIA NA 6 OSOBACH.MYSLISZ ZE PREZES JANUARY MAJAC PONAD 27 MLN AKCJI JRHOLDING BIERZE NOWA EMISJA PO 10 ZL WRAZ Z 2 INNYMI ZA 30 MLN ZŁ BO MIELI TAKI KAPRYS CZY WIEDZE ZE ZAROBIA RAZY 10?
Ja pamiętam jak oze na symetrie wciskał że nas poprowadzi na 1 zł przed scaleniem wtedy był pod nickiem szeryf.. dojechali chyba do 3o.2 grosza i zrzucili wszystko po czym scalili i znowu można okradać bo mieli z czego zjechać .. i teraz jest to co jest .. to jest band spekulantów i oszustów rynek już ich poznał .. i teraz zaczyna na jrh swoją gierkę .. myślę że tu 4 zł to max
Dnia 2024-03-14 o godz. 08:44 ~Ad napisał(a): > Ja pamiętam jak oze na symetrie wciskał że nas poprowadzi na 1 zł przed scaleniem wtedy był pod nickiem szeryf.. dojechali chyba do 3o.2 grosza i zrzucili wszystko po czym scalili i znowu można okradać bo mieli z czego zjechać .. i teraz jest to co jest .. to jest band spekulantów i oszustów rynek już ich poznał .. i teraz zaczyna na jrh swoją gierkę .. myślę że tu 4 zł to max
NIGDY NIE UZYWALEM NICKA SZERYF I NIGDY NIE MIALEM JAKIES SYMETRII WIEC CHLOPCZE NIE WYPISUJ KLAMSTW I BZDUR
Tak było i nie kłam mi tu patrz wykres.. być morze to nie Ty to potwierdzam .. ale napewno ktoś z waszej bandy .. a co to tak trudno zmienić IP i nick .. malowanie kto .. ważne że była sytulacja ..
Dnia 2024-03-14 o godz. 12:33 ~Ad napisał(a): > Tak było i nie kłam mi tu patrz wykres.. być morze to nie Ty to potwierdzam .. ale napewno ktoś z waszej bandy .. a co to tak trudno zmienić IP i nick .. malowanie kto .. ważne że była sytulacja ..
NIGDY NIE BYLEM W ZADNEJ BANDZIE, NA GIELDZIE GRAM ZAWSZE SAM .DO WSZYSTKIEGO CO MAM DOSZEDLEM SAM I JESTEM Z TEGO BARDZO ZADOWOLONY.NIGDY NIE PRZESIADUJE NA INNYCH SPOLKACH CZYLI FORACH GDZIE NIE MAM AKCJI.DLA MNIE TO SZKODA CZASU , LECZ GORSZE JEST BYCIE NIKIM WYPISUJAC I PRZESIADUJAC NA TYCH FORACH.O OBRAZANIU JUZ NIE WSPOMNĘ BO TO INNY ROZDZIAL.SPOTKAMY SIE PRZY CENIE 70-100 ZL NA JRHOLDING WTEDY BADZ TUTAJ I NIE CHOWAJ GLOWY W PIASEK.JESTEM DUMNY Z TEGO ZE DOSZEDLEM SAM DO TEGO CO POSIADAM I NIE WCHODZILEM NA INNE FORA SPOLEK BY OBRAZAC INNYCH NIE MAJAC TYCH AKCJI.
Dnia 2024-03-13 o godz. 16:05 ~Ad napisał(a): > Haha ale bzdury wam tu wymyślą sterylność haha.. ale wszyscy już znacie oszusta .. a co nie ma rakiety ?? Co się dzieje nikt śmiecia nie kupuje ??
ADASIU WIDZE ZE TY NAWET PROSPEKTU NIE UMIESZ PRZECZTAC ALBO NIE ROZUMIESZ