37.109.165.* po pierwsze nie podszywaj sie trollu i znajdz swoj nick! Po drugie skoro wzrost o 2% masz przy obrocie 6zl, to pomysl jakie spadki bede tu po ogloszeniu poteznej straty juz w najblizszy poniedzialek! Splka jest w trendzie spadkowym od debiutu na gieldzie wiele lat temu i to sie nei zmieni, zmieni sie jedynie tempo spadkow - przyspiesza i to drastycznie! Nie wprodzaj trollu innych w blad - to ze ty kupiles i straciles 99% kapitalu to nei znaczy, ze masz pchac na mine inne osoby!
nie zmieniaj trolu nicku co głupi wpis , a ja właśnie dzisiaj złożyłem zlecenie za zakup po 1,8 pensa i czekam ,,,,, i co nie wolno mi ??? a ty pilnuj forum bo ci za to płacą 12 zł dziennie
to mi dzien teraz zrobiles trollu... Wiesz, ze gdyby nawet ktos placil mi, ZenkowiPIS, narcosowi i innym, ktorzy pisza tu prawde te 12zl o ktorych piszesz, to wyszlibysmy na tym lepiej niz Ty?? Zakladajac, ze spolka jest na gieldzie (GPW) od 2010 to mielibysmy po okolo 5000zl na czysto, bez uwzglednienia odsetek itp.. Tymczasem Ty milabys strate 98%.. Co wiecej nadal aktualne jest, ze z zyskiem wyszedlby ten, ktoremu placono by te 12zl, bo ty codziennie, az do upadlosci likwidacyjnej bedziesz mial coraz mniej z tego co zainwestowales w Serinus.. Widzisz trollu, taki z Ciebie wlasnie inwestor... Bredzisz od rzeczy, nawet nie pomyslisz chwile co piszesz... Typowy troll z malym rozumkiem! Nawet swojego nicku nie potrafisz wymyslic tylko podszywasz sie pod innych!
stać mnie głąbie ,,,drobne zainwestowałem i sobie czekam i kupuję nawet jak strace te 200 000 koła to sa drobniaki więc nie obawiaj się i ciułaj po 12 zeta
nie musisz nam tutaj pisac, jak sie do Ciebie zwracaja w domu, to po pierwsze, po drugie tak, wiemy, ze drobniaki.. widzielismy dzisiaj te 6zl wczoraj 16zl... to chyba z tych 12zl o ktorych piszesz a ktore dostajesz.... heheh jestes troll i zwykly leszcz bez kasy, taka prawda! Szkoda czasu na polemike z Toba, bo ty niestety i tak tego nie zrozumiesz ze swoim "wysokim" intelektem!