• 33 dni. Autor: ~Gość [31.0.65.*]
    Czekamy… żadnej umowy narazie nie przekazanej . Zostało mi tylko 8700 ale trzymać ciężko bo zaraz będzie strata
  • Re: 33 dni. Autor: ~PanZwój [31.60.145.*]
    Sprzedawaj, kupuj. Rób co chcesz na tych poziomach. Kto czyta twoje wypociny i tak nie wierzy że masz akcje.

Większość z nas jest tu na dłużej bo widzimy potencjał i czekamy na kurs dwucyfrowy
  • Re: 33 dni. Autor: ~Roman [89.64.6.*]
    Ja wierzę, że posiada akcje.
    Panie Gość, gratuluję Panu, bo napisał Pan świetnego posta, który wywołuje konkretny efekt psychologiczny.
    Napisał Pan i pisze Pan cały czas o obawie, że umów jeszcze nie ma a jednocześnie niedługo może zaświecić papierowa czerwień.
    Myślę, że próbuje Pan wstrzelić się tymi postami w przeciętne obawy przeciętnego akcjonariusza - muszę Panu oddać, że idzie Panu bardzo dobrze. Czuję że odrobił Pan zadanie domowe, gratuluję raz jeszcze wkładanego wysiłku.
    Z pozdrowieniami, Roman.
  • Re: 33 dni. Autor: ~Gość [91.236.84.*]
    Jestem drobnym akcjonariuszem więc obawiam się o stratę , co dzień wpatruje się w komunikaty bo czekam na te umowy. Co wy o mnie myślicie mnie to nie interesuje, mam średnią 3.24 zakupionych akcji.Odliczam bo czekam na info tak jak wszyscy ale rozsądek mówi by nie stracić , jak pisałem część sprzedałem jak było ponad 4 zł.
    Z tymi wypocinami które nam tu serwujesz już wiem na 100% że jesteś palcem robiony a w szkole ci dokuczali.
    Sąsiedzi cię niecierpią i nie masz kolegów.
  • Re: 33 dni. Autor: ~VoidWalker [31.0.82.*]
    33 dni No właśnie czyli ponad połowa czasu, jak zostanie 15 to rozpocznij odliczanie
    Może być tak że odnotujesz stratę a twoja miękka psychika tego nie wytrzyma.
    Sprzedaj akcje i uwolnij nas od twojej mazgajowatej osóby!
  • Re: 33 dni. Autor: ~stan [80.238.118.*]
    Tak patrzę ,że coś tam odliczasz . A co odliczasz od czego ? W komunikacie ja przeczytałam cytuję z komunikatów giłdowych:
    "14 lutego 2024 roku doszło do podpisania umowy przekazania praw w ramach procesu konsolidacji pomiędzy Ecnology sp. z o.o. a Ecnology Group Spółka Akcyjna" dalej cytuję
    " Przedmiotem transferu są umowy na dystrybucję urządzeń z ogólnokrajowymi dystrybutorami energii elektrycznej, dystrybutorami technologii odnawialnych źródeł energii, umowy na testy przedsprzedażowe z liderami polskiego rynku FMCG oraz HoReCa, umowy agencyjne z firmami pośredniczącymi oraz dystrybutorami indywidualnymi, a także umowy dotyczące współpracy z instytucjami naukowymi w zakresie rozwoju produktu, w tym przekazanie kompletnych opracowań, umów oraz wniosków na pozyskanie środków europejskich w ramach programów Smart Feng - konsorcjum (NCBR) oraz Horyzont Europa 2021-2027."
    To były zapowiedzi i co potem się stało cytuję komunikaty: 
    Emitent informuje, że w dniu 14 lutego 2024 roku została zawarta umowa dystrybucyjna na zasadach wyłączności pomiędzy Ecnology sp. z o.o. (“Importer/Producent”) a Ecnology Group Spółka Akcyjna (“Dystrybutor”). Umowa reguluje warunki dystrybucji produktów Smart Optimizer ECOD oraz Watt Optimizer Analytics na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. Ecnology sp. z o.o. jest producentem urządzeń Watt Optimizer Analytics oraz wyłącznym importerem urządzeń Smart Optimizer ECOD na obszar Unii Europejskiej, Wielkiej Brytanii oraz krajów Bliskiego Wschodu. Podpisanie umowy dystrybucyjnej na zasadach wyłączności realizuje uzgodnienia zawarte w Umowie Inwestycyjnej z dnia 4.10.2023. Główne postanowienia umowy obejmują:
    1.Wyłączność dystrybucji, która daje Emitentowi prawo do prowadzenia wyłącznej sprzedaży, promocji oraz marketingu wspomnianych produktów. dalej cytuję
    Emitent, ECNOLOGY GROUP Spółka Akcyjna, informuje, że w dniu 21 lutego 2024 roku powziął wiadomość od ECNOLOGY sp. z o.o. o uzyskaniu od Eurocash S.A. raportu podsumowującego wyniki testów urządzeń optymalizujących zużycie energii elektrycznej Smart Optimizer ECOD, dystrybuowanych przez emitenta, w obiektach sieci sprzedaży detalicznej Delikatesy Centrum należącej do grupy Eurocash S.A. dalej cytuję
    Emitent, ECNOLOGY GROUP Spółka Akcyjna, informuje, że w dniu 08 marca 2024 roku, wypełniając zobowiązania zawarte w umowie przekazania praw w ramach procesu konsolidacji z dnia 14 lutego 2024, zawarł umowę konsorcjum z Instytutem Maszyn Przepływowych Polskiej Akademii Nauk. W umowie konsorcjum Ecnology Group S.A. została określona jako „Lider Konsorcjum”, Instytut Maszyn Przepływowych Polskiej Akademii Nauk został określony jako „Partner Konsorcjum”.
    dalej cytuję
    Emitent, ECNOLOGY GROUP Spółka Akcyjna, informuje, że w dniu 08 marca 2024 roku, w konsekwencji zawarcia umowy konsorcjum z Instytutem Maszyn Przepływowych Polskiej Akademii Nauk z dnia 8 marca 2024 roku, został złożony wniosek o dofinansowanie projektu w zakresie badań i rozwoju oraz internacjonalizacji, w ramach programu SMART Konsorcja, Program Fundusze Europejskie dla Nowoczesnej Gospodarki 2021-2027. Przedmiotem wspólnych prac badawczo-rozwojowych jest opracowanie kolejnej wersji urządzenia Smart Optimizer ECOD, wzbogaconej o funkcjonalności z zakresu współpracy urządzenia z instalacjami fotowoltaicznymi poprzez optymalizację napięcia w wewnętrznej sieci użytkownika, oraz opracowanie systemu wczesnej detekcji uszkodzeń urządzeń elektrycznych pracujących w sieci wewnętrznej konsumentów. Całkowita wartość wnioskowanego dofinansowania wynosi 9 031 255,97 zł.
    Facet przestań odliczać a zacznij czytać
[x]
ECNOLOGY -2,61% 0,67 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.