• zapis Autor: ~gg [83.29.168.*]
    I jak zapisujecie się w wezwaniu ?
  • Re: zapis Autor: ~EVERLAST [89.228.21.*]
    Jutro bede w CDM PKOSA i podejme decyzje, zapisy 09 do 22.04. 2009. Ciekawe kto odpowie, prawdopodobnie tylko Capital Partners bo brakuje mu kasy . POZDRAWIAM !!!
  • Re: zapis Autor: ~optymista [87.205.156.*]
    Ja zapisze sie po 2,00PLN :) czyli innym razem
  • Re: zapis Autor: ~INGA [192.168.0.*]
    jak masz kupione tanie ..sprzedawaj ..ja też czekam na 2 zł... naiwnych szukają
  • Re: zapis Autor: ~gg [83.29.112.*]
    co oni piszą na forum parkietu PWPW ?
  • Tylko powyżej 1,50 zł. Autor: ~Romano74 [83.9.107.*]
    Na pewno nie sprzedam za taką cenę (0,72). Wolę potrzymać bo spółka ma perspektywy na osiągnięcie poważnych zysków. Kwestia tylko czy inni też tak pomyślą jak ja?
  • Re: Tylko powyżej 1,50 zł. Autor: ~cron [193.41.230.*]
    Spółka zawsze miała ogromne perspektywy - niestety zawsze też miała nieudolnych właścicieli. Teraz to drugie się właśnie zmienia :-)
  • Re: Tylko powyżej 1,50 zł. Autor: tomekb78 [213.25.208.*]
    ja sobie zaczekam jak większość :)

Niech się władze zmienią.....i 2zł to będzie tylko przystanek :)

Pozdrawiam.
  • Re: Tylko powyżej 1,50 zł. Autor: ~cron [193.41.230.*]
    Bo jeśli handel i z tym związane transakcje elektroniczne (internetowe, i diabli wiedzą jeszcze jakie) nie są przyszłością, to niech mnie kule biją.
  • Re: Tylko powyżej 1,50 zł. Autor: tomekb78 [213.25.208.*]
    eeee szkoda żeby Cie biły..... ŻYJEMY W POLSCE...... A TUTAJ WSZYSTKO MOŻLIWE....

NAWET DOCHODOWY SAMOGRAJ MOŻE JECHAĆ NA STRATACH :)

SKOK musi zrobić porządek nie ma bata :)

• Re: Tylko powyżej 1,50 zł. Autor: ~EVERLAST [89.228.30.*]
    To co panowie i panie jest dobrze , INFO 22/23/24 .04 ze nie zebrali w wezwaniu i jazda na PN {1 zeta } POZDRAWIAM !
  • Re: Tylko powyżej 1,50 zł. Autor: ~optymista [62.29.165.*]
    Ev mozesz podac link do info. Info zgodne z oczekiwaniami. nastraja dobrze w dluzszej perspektywie. Spokojnie czekamy na nowe propozycje:) Za 2 moga miec calutka firme podejrzewam.
  • Re: Tylko powyżej 1,50 zł. Autor: tomekb78 [83.17.20.*]
    optymista czytaj uważnie..... jeszcze nie nadeszła ta data :)
  • Re: Tylko powyżej 1,50 zł. Autor: ~optymista [62.29.165.*]
    fakt zapisy do 20.04 jak dobrze pamietam. Ale nie tracimy wiary:)
  • Re: zapis Autor: ~optymista [62.29.165.*]
    w ciagu 13 dni zapisu moga zebrac z gieldy max 1M papierow czyli nie wiecej jak 2% - patrzac na wolumeny z ostatnich 10 dni. Zeby przejac kontrole to zdecydowanie za malo. Co oznacza ze cena tez jest za malutka :) POzostaje cierpliwie czekac; woz (za 2) lub przewoz ;) Ja wole woz ale trzeba znacznie wiecej cierpliwosci.
    Pozdrawiam wytrwalych i wierzacych;)
  • Re: zapis Autor: ~gg [83.4.231.*]
    policzyłem i wygląda to tak że wszyscy co byli zarejstrowani na walnym się dogadali i oddadzą po 72 gr to będą mieć ponad 27 739 000 ja mam resztę do 28mil to będzie po zawodach
  • Re: zapis Autor: ~yogi [87.96.60.*]
    jak ktoś ma wątpliwości po ile oddać ecarda to zapraszam na lekturę wyników finansowych
    Reinholda a kosztuje 14zł
  • Re: zapis Autor: tomekb78 [213.25.208.*]
    Troche wiary jest umoczone dużo wyżej więc marne szanse że zapis wypali chyba że SC i CP oddadzą papiery..... :)
  • Re: zapis Autor: ~GG [83.12.167.*]
    Ą JAK BĘDZIE PONAD 66% TO WEZMĄ CZY BĘDZIE REDUKCJA?
  • Re: zapis Autor: ~gg [83.12.167.*]
    ponawiam pytanie ?
  • Re: zapis Autor: ~yogi [83.15.213.*]
    capital odpowie pozytywnie,smart też a skok napisał w swoim ogłoszeniu wezwania że zobowiązuje się nie kupować podczas trwania wezwania,tzn.że po wezwaniu może przystąpic do zakupów ja tak jak skok poczekam traktując jako długotrwałą inwestycję -wydaje mi się że kupują tanio poukładany dość dobrze rynek i bankomatów i transakcji internetowych,wystarczy obniżyć koszty(koszty zarządu ecardu za 2008 to 7mlnzł) i spokojnie można generować zyski,a czy będzie redukcja to zobaczymy już w tym tygodniu
  • Re: zapis Autor: ~gg [83.29.85.*]
    Ja się zapisałem mam inny ciekawy temat .Jaja były niezłe jak poszedłem do bzwbk na rynku a tu gość do mnie ze niema dostępu do systemu bo ma zablokowany ,obdzwonił wszystkich w krakowie z listy i nikt do tej pory się nie zapisywał.Zeszło mnie 2 godziny

• Re: zapis Autor: ~czarek [79.190.182.*]
    upadłosc ecard ma ogłosić ,nie maja pieniedzy zarząd podał sie do dymisji .
  • he he Autor: ~Romano74 [80.51.75.*]
    Przy takiej informacji to by musiała być wielka panika, ale na całe szczęście jej nie ma :) tak jak nie było informacji o podaniu się do dymisji całego zarządu.
  • Re: he he Autor: ~cron [193.41.230.*]
    Szkoda, że się nie podał do dymisji. Ja jednak wierzę, że w tej plotce jest trochę prawdy. Bardzo bym chciał i wszystkim akcjonariuszom tego życzę. Dość okradania tej spółki!!!!! ponad 7 mln zł to koszty zarządu!!! Niech dadzą zarobić nowemu właścicielowi!!!!
  • Re: he he Autor: ~yogi [91.94.37.*]
    dotychczasowy zarząd "tnie"koszty bo ostatnio jak do nich dzwoniłem to zlikwidowali posadę rzecznika do kontaktu z inwestorami i nie ma z kim tam gadać myślę że bez względu na wynik wezwania uwolni się trochę kurs, mam nadzieję że na północ...,dziś dość ładny obrót no i ecard w końcu nie urósł jak inne spółki 100% i więcej
  • Re: he he Autor: tomekb78 [83.17.20.*]
    jak się zrobi zamieszanie to i Ecard urośnie....

Nie wiadomo co będzie ale dużo czasu nie zostało i wszystko będzie jasne.

Szkoda, że jakiś bank nie włączył się do zabawy..... a może włączył tylko o tym jeszcze nie wiemy.....

Z drugiej strony lepszy Skok niż SC&CP :)

Jeśli wezwanie wypali muszą czymś zachęcić inwestorów......
    bo będą nici z nowej emisji skoro chcą rozwijać Ecardzika :)

W każdym razie ja zostaje, na teraz mam + więc nie ma co pękać, myślę, że może być tylko lepiej :)
  • Re: zapis Autor: ~cercio [83.14.198.*]
    A ile urósł?Dołek był na 38gr a górka 80gr to ponad 110%.Dobrze liczę?
  • Re: zapis Autor: tomekb78 [83.17.20.*]
    aż tak nisko nie mam :)

Widze Cercio że Ci Ecard wierci dziurkę w brzuchu :)
    To była odpowiedź dla kolegi yogi,który twierdził,że ecard nie urósł tak jak inne spółki ponad 100%.
    Zaglądam tutaj czasami z sentymentu bo to jest spółka.z którą zaczynałem swoją przygodę na giełdzie.Chciałbym,żeby się w końcu coś wyjaśniło bo mnie korci,żeby ją znowu mieć w portfelu.Jednak zdrowy rozsądek nakazuje mi na razie trzymać się z daleka.Ale jak się coś wyklaruje to obiecuję,że będę posiadaczem.
  • Re: zapis Autor: ~yogi [79.162.91.*]
    odpowiada kolega yogi do cercia 0,38 to był ogonek od młotka świecy bo ktoś w tym dniu puścił od 0,45 w dół chyba 30000 akcji (akurat widziałem ten moment na on line)raczej bazę trzeba liczyć 0,45,0,46 a szczyt 0,78 ale nie chcę się spierać, wydaje mi się że już nic gorszego niż dotychczasowe zarządzanie nie może spotkać ecarda,w kazdym bądź razie ja wyszedłem po ogłoszeniu wezwania częścią zrobiłem rundkę na orlenie i w poniedziałek wrzucili mi ładnie po 0,67 i zapraszam Cię cercio
  • Re: zapis Autor: ~cron [193.41.230.*]
    Cercio. Bądźmy konsekwentni. Należy spojrzeć na ostatni okres "prosperity" na giełdzie. W czasie gdy inne spółki waliły na 100% w górę to eCard stał w miejscu - a jest to spółka co prawda bez pieniędzy, ale z ogromnym potencjałem (jakby ktoś chciał wykorzystać) - na pewno nie na poziomie 0,7 zł za akcję.....

eCard od dołka 110%, ale były inne spółki po 200% - 300%
    Żeby nie być gołosłownym, to obserwowałem spółki:
    GANT dołek 7,50 - górka 25,50
    HAWE 0,79 - 1,90
    Hygienika 0,61 - 1,80
    Hyperion 2,1 - 6 zł
    IBSYSTEM 0,14 - 0,50
    i wiele innych. eCard to pikuś wzrostów, a ostatnio nawet nie drgnął....
  • Re: zapis Autor: ~ecardnik [83.31.248.*]
    Co sądzicie o tej analizie?
    http://www.analiza-techniczna.net/

Ma to jakieś szanse na wzrosty?
  • Re: zapis Autor: ~gg [83.12.167.*]
    Jak obstawiacie ?Zobaczymy dziś na kursie capa.
  • Re: zapis Autor: ~yogi [87.96.100.*]
    widać że konik się uwolnił spod 0,72
    chyba go przerosły te mega wzrosty :)

Zawiesił się.....
    UFFFF

Szalone obroty :)

Tak przy obrotach kilku banieczek nie wiem ile razy widły by poszły :)
    ano uwolnił się!
    Najpierw trzeba zebrać od ludzi poniżej 0,72 dołując kurs i ogłaszając wezwanie, a potem wywindować go.... Normalka.
    Ciekawe czy ktoś odpowiedział na to śmieszne wezwanie?
    oby odpowiedział CP i SC :)

Resztę zbiorą z rynku :)

Jeśli nie wyjdzie wezwanie będzie cofka i powrót do opowieści dziwnej treści..... :)
    Życzę wam jak najlepiej ale raczej po dzisiejszym kursie capitala nie widać,żeby odpowiedział na wezwanie.Moje zdanie jest takie,że gdyby odpowiedział to powinien już być na +20% bo chyba dobrze wiecie,że ecard był dla niego balastem.
    Te wzrosty wynikają tylko z tego,że dużo ludzi zapisało się na wezwanie czyli zamrozili akcje na jakiś czas i zrobił się mały freefloat.Wystarczy jedno zlecenie kupna PKC i zrobił się efekt stada.
    Oliwy do ognia dolała wczorajsza analiza wklejona na forum,która być może była zrobiona na zlecenie jednego ze sprzedających dzisiaj akcje.
  • Re: zapis Autor: ~ecardnik [83.31.229.*]
    Czyli co uwazasz ze i mzoe byc ostra zwalka czy dojedziemy wyzej?
    Bo ja miałem po 50 groszy, sprzedalem po 73
    ale widze ze cos sie zawiesilo na gieldzie notowanie tej spółki.

Siedzą zlecenia i sie nie realizują chodź powinny.
    Możesz rozjaśnić jak to jest?
    Przez sporo czasu nawet było pełno po 0,85 kupno i 0,85 sprzedaz ale nic nie dochodzilo do skutku.
    Pewnie jeszcze zwalą bo wiele zauważy dopiero teraz , że trzeba wejść.
    a ja zostaje :) niech się dzieje co chce :)
  • Re: zapis Autor: ~rad [83.18.78.*]
    masz racje trzeba poczekać jeszcze a nie słuchać etatowych naganiaczy na spadki i czarno widztwo jak tylko kurs ruszy do góry
    wyjaśniam.

To "zawieszanie" się nazywa "WIDŁY"
    Niech każdy robi jak uważa.Ja nie kieruję się emocjami.Jeśli wszystko będzie ok to nie pogniewam się jak kupię po 1,50zł i sprzedam po 5zł.Natomiast bardzo się zdenerwowałbym gdybym kupił po 70gr i sprzedał po 10gr (patrz swarzędz,krosno itp.).
  • Re: zapis Autor: ~hmm [82.115.65.*]
    Warszawa (PAP) - W wezwaniu na sprzedaż akcji eCardu
    ogłoszonym przez TUW SKOK osiągnięto próg minimalnej liczby akcji
    objętych zapisami, po której wzywający zobowiązał się je nabyć
    "(..) w wyniku przyjętych w wezwaniu zapisów osiągnięty został
    próg określony w pkt 6 treści wezwania. Termin zawarcia transakcji
    planowany jest na dzień 24 kwietnia 2009 r." - napisano w
    komunikacie.
    Minimalna liczba akcji objętych zapisami, po której osiągnięciu
    wzywający zobowiązał się je nabyć, ustalono na 28.800.000 sztuk,
    co stanowi 60 proc. głosów na WZA.
  • Re: zapis Autor: ~ecardnik [83.31.229.*]
    A SKOK w koncu kupił te akcje czy nie?
    Bo jak nie to moze leci w gore dlatego ze ludziska czekaja na wezwanie po 1,5 zł? :P
    A ja głupi jestem, ze sprzedałem po 73 grosze :/
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.