WIELKA AKCJA 700ZŁ MINIMALNE NOWE ATH. JAK GRAĆ NA LONG?
1. INWESTUJESZ WOLNE ŚRODKI, KTÓRYCH NIE POTRZEBUJESZ NAWET W NAGŁYCH WYPADKACH.
2. KUPUJESZ AKCJE W NAJBARDZIEJ OPTYMALNYM DLA SIEBIE MOMENCIE I W OPTYMALNEJ DLA SIEBIE CENIE.
3.NIE SPRZEDAJESZ AKCJI NAWET GDYBY CENA ZNACZNIE SPADAŁA... CIERPLIWIE CZEKASZ NA WZROSTY I NA NOWE ATH... ONO JAK POKAZUJE JUŻ HISTORIA NAPEWNO NADEJDZUE... NIE PANIKUJESZ... JESTEŚ TWARDY I SPOKOJNY, BO NAPEWNO ZAROBISZ...
4. BLOKUJESZ SWOJE AKCJE NA LONG WYSTAWIAJĄC JE POWYŻEJ 700ZŁ Z DŁUGIM TERMINEM ZLECENIA... OBECNIE NAJDŁUŻSZY MOŻLIWY TERMIN JEST DO 30.12.2024R. PO UPŁYWIE TEJ DATY ROBISZ ZLECENIE PONOWNIE... DLA NIWYCH UŻYTKOWNIKÓW PRAKTYCZNA RADA, ŻE NAJLEPIEJ TAKIE ZLECENIA ROBIĆ POZA GODZINAMI HANDLU NA GPW... WTEDY UNIKASZ STRESU: W PRZYPADKU GDY ZROBIŁBYŚ BŁĄD MOŻESZ TAKIE ZLECENIE NA SPOKOJNIE POPRAWIĆ. NASTĘPNA UWAGA DOTYCZY ANULAT ZLECEŃ DŁUGOTERMINOWYCH, KTÓRE ZDARZAJĄ SIĘ NIERAZ W BIEŻĄCYM ROKU NA GPW NP. W PRZYPADKU WYPŁATY DYWIDENDY. W TAKIM WYPADKU ZLECENIE SPRZEDAŻY PONAWIASZ... JA ORAZ INNE LONGI BĘDZIEMY WAS NA BIEŻĄCO INFORMOWAĆ O TYCH TERMINACH... TEN CZWARTY PUNKT JEST BARDZO WAŻNY PONIEWAŻ GDY W TEN SPOSÓB BLOKUJESZ SWOJE AKCJE NA LONG BIURA MAKLERSKIE NIE MOGĄ TYCH TWOICH AKCJI POŻYCZAĆ SHORTOM...
MOI KOCHANI AKCJONARIUSZE CD PROJEKT GRAJĄCY NA LONG Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ NAM ZWYCIĘSTWA I SOWITYCH ZYSKÓW. ZEZWALAM WSZYSTKIM NA KOPIOWANIE TEJ WIADOMOŚCI ORAZ PODBIJAJCIE JĄ, PISZCIE SWOJE UWAGI ITP. ITD... OGÓLNIE NIE JEST ŹLE...
Instrukcje wydane, a decyzja należy do Was... Warto walczyć, bo nowe ATH naprawdę bardzo wysoko... Piszcie gdzie tylko możecie o Nowej Akcji 700Plus... Rozprawimy się z shortami...
Ostrzegam po raz wtory sluchanie rad arcafiuta z Choroszczy grozi powaznymi stratami kapitalu na co sa tu dowody od 3 lat kiedy ten pryszczaty chlopiec zawisl na haku ..nie daj sie nabrac chron swoj kapital
I co ty nie powiesz? Dla ciebie akurat nie stworzyłem tego wątku, żebyś mi tu wklejał te swoje fekalia... Proszę nie zaśmiecać tego wartościowego wątku... Kurczę, kulturalniej już nie mogłem napisać... Sam siebie nie poznaję...
Tu gra się na Long. Wrócimy na dawne poziomy szybciej niż się spodziewacie.... Bezsensowna krytyka trolli i działalność shortów. Wszyscy co czytają książki Sapkowskiego już dawno wiedzieli, że będzie Wiedźminka, a nie Wiedźmin.... Nie dawajcie się zwieść podpłaconym opiniom....
Ciebie za to nachalne naganiania powinni arcafiucie pociągnąć do odpowiedzialności...waligrucho pryszczata ...z Choroszczy powinieneś do pierdla iść...
Tam byś wreszcie nikomu nie szkodzil
no coz jak widac po twoich wymiocionach masz gacie pelne fekaljow bo shorty sa wyciskane hahaha kup se zapas pieluch bo zaraz na nie nie bedzie cie stac mendo trolowska
Chyba tobie żłobie... W tym kraju gra na Long jest bardzo zacna... Natomiast krótka sprzedaż jest niecna (bardzo mocno podejrzana) i powinna być karana... Stosowne ustawy już niedługo... KOCHANI RAZEM ZABLOKUJMY TU SHORTY I WYWOŁAJMY WŚRÓD NICH PANIKĘ!!!