Czy to się komuś podoba czy nie lecimy w dół.
Ciekawe czy polecimy niżej niż Vision a może nawet Veno?
Kompletna kicha,aż przykro patrzeć,nawet śmieciowe spółki up,a tu kierunek odwrotny
lepiej szybko obstawić REmak i zarobić 100 % to pewna inwestycja bo zyski mają fantastyczne- to producent wielkiej gotówki w tych trudnych czasach to prawdziwy skarb pozdr.
Ja bym powiedział ze jest to Z E N A D A . W głowie sie nie mieści że na wigu bankruty rosną jak głupie, a Taka "świetna " podobno spółka jak Blutek zalicza kolejne doły. Wszyscy wokół zarabiają, a my akcjonariusze jesteśmy wyrolowani przez cały ten zasrany zarząd cwaniaczków. Obiecanki cacanki a nawet komentarza nie mozna się doczekać do obecnej sytuacji. same domniemania i snucie teori spiskowych. Panowie jednym słowem wdepneliśmy w niezłe "g". Sprzedawać ze strata nie zamierzam tak ze czekać tatka latka az sie prezes obudzi i to jeszcze zanim zdąży gdy sie prokurator jakiś przekrętów nie dopatrzy. W gruncie rzeczy mogli by zbankrutowac w końcu ,to może kurs na 0,30 by sie zatrzymał. Jednym słowem ten zasrany zarząd pseudobiznesmenów ma nas głęboko gdzieś. Kasa zamrożona nie zarabia, aż wstyd ze sie posiada takie badziewie. Pozdrowienia dla "zorientowanego" bo wyczuł śmiechem te 5 grosiaków a taki jest kierunek jak widać.
twoje pretensje i obrzucanie błotem obecnego zarządu i prezesa jest zupełnie nie na miejscu i niesprawiedliwe
własciwym adresatem powinien byc kto inny,czego oczekujesz od zarządu,oswiadczenia następującej tresci:
"zarzad oswiadcza że odkupi od pana W. ale po cenie niższej"???he??
mierosławski swoim lock upem pokazał,że zależy mu na akcjonariuszach i adekwatnym kursie akcji,widziałes gdzies przypadek lock upa na 3lata???
jesli są to b.rzadko,wiec nie pieprz głupot
jedynym powodem obecnej atmosfery wokół spółki i żałosnym kursie jest inny "pseudobiznesmen" ale nazywa sie wesołowski,
swoją drogą ja też nie dałbym kut...owi zarobic nawet 2 gr.za jego papiery
sprzedajcie to gówno, trzymałem od 22 gr i sprzedałem po 8 gr(straciłem 10 tys) wszedłem w warfamę i już odrobiłem 30 % dzisiaj w 05 victorię i znowu 10% , szkoda czasu na śmiecia new connect jest spalony