Szymon sz- ma niak z discorda - gaś czy tam miś - dwa trolle są - udzielają się jakie to będę wzrosty - kiedy nie mają argumentów to już teraz - Frozen - gościu będzie jak z fatex - grę wydawaliscie od 2017 roku , po czym w espi napisaliście że gra ukończona oddana do wydania , po czym że jednak gra nie skończona i że rezygnujecie . . Tutaj to samo . . Dwa terminy Czarnobyla już przesuneliscie... Bulder China tak samo . Wasza spółka jawnie kłamie , manipuluje. Niech jak najwięcej ludzi przeczyta by nie dać się ubrać .
To wszystko prawda. Ludzie w ogóle nie mają świadomości, w co są tutaj ubierani. Jak pisałem w moich wcześniejszych postach kurs zanurkuje tak nisko, że nie będzie co zbierać. Akcjonariusze, którzy nawet zainwestowali po kursie poniżej 5,00 zl odniosą potężne straty. W moich wcześniejszych postach wspominałem, do jakiej kwoty ten kurs zejdzie. Jesteśmy już bardzo blisko zwały na kursie spółki, który już się nie podniesie, nie ma i nie bedzie miał z czego.
No tak chłopak ze spółki nie widzi, że jak spada to zarówno on jak i inni piszą i podbiją i kwestionują posty bezczelnie kłamiąc, że jest świetnie i będzie dobrze
Coraz bardziej bezczelny ten Szymon . . Chłopie. . a Dziwisz się że jęczą na forum jak im spada kiedy ty piszesz durniu o mega wzrostach . O premierach które są notorycznie przekładane a finalnie odwoływane . . Najbardziej żałosnym pajacem to jesteś ty .. n
Co wy tak tworzycie alternatywna rzeczywistość. Kto tu o wzrostach pisze
Widziałem kilka postów kilka na setki waszych że jak gra wyjdzie i będzie ok to spółka złapie znów wiatr i się odrodzi. Bo to jest oczywistość.
A tu banda troli nawija wkoło to samo. Pisząc rzeczy nieistniejące. Żal się na was patrzy jak skomliciwe o te akcje.
Do budy. I wyjazd z epitetami. Możesz swoje dzieci tak nazywać. Chociaż nie skrzywdzisz młode pokolenie i potem będą jak ty bryzgac jadem naokoło
Jesteś zwykłym trolem pracującym w tej spółce . To jest śmieszne bo nikt poważny z normalnych spółkach nie pisze tu na bankierze. To świadczy tylko o waszej desperacji .. co się odrodzi . ??? Żadna gra nie wyjdzie . . I dobrze to wiesz. . Kiedy - a zawsze jak spada z du. Py to się udzielacie . I piszecie te bzdury i zyskach ( jakie zyski ) o premierze , itd . . Albo wklejacie linki zupełnie innych rzeczy . Żałośni to jesteście wy z prezes słupem która jest fikcyjnie na dwóch różnych spółkach . .
Lol - zawsze się uaktywniasz, jak kurs spółki leci na łeb i szyję. I teraz każdy kto czyta te posty niech się logicznie zastanowi. Jaki masz w tym cel ? I po co to robisz ? Otóż odpowiedź jest prosta, chodzi o poprawienie nastrojów na forach, w sytuacji, kiedy spółka zmierza do stopniowej kapitulacji na giełdzie. Odnosząc się do kwestii działaności spółki LM Games istnieją podstawy, do tego, aby móc jednoznacznie stwierdzić, że spółka, pomimo udzielonych pożyczek, ma nadal spore problemy finansowe. Frozen Way przejmuje gotowe projekty spółki LM Games, poczynając od Builder Simulator, a kończąc na Supermarket i Train Simulator. Spółka z tych tytułów nie czerpie korzyści majątkowych. Odsprzedanie prawa do gier nastąpiło po cenie, która nie pokryła nawet bieżących zobowiązań spółki wobec kontrahentów. Zamieszanie z tytułem FaTeX Courier Simulator i wprowadzanie w błąd co do wydania gry, która w rzeczywistości nie została ukończona. Zamknęli pracę i zrobili odpisy finansowe. Chernobyl dla mnie nie ujrzy światła dziennego. Do dziś nie widać nawet marketingu od frozen co do promocji gry, jest cisza.
To, że Ty tu siedzisz cały czas już o tym świadczy. Twoje zadanie jak widzę. Ale tej prawdy, którą ty jest pisane nikt nie zatrze, nawet Ty. ARrriVederci Helena
Gościu jest coś takiego jak IP. . Jesteś trolem że spółki m zawsze piszecie jak tylko coś dzieje . . .taka spółka jaka prezes jacy pracownicy - jednym słowem dno