• Co ja widze Autor: ~Olo [176.221.122.*]
    Wyszedłem w okolicach 30 a teraz 13 Zeta. Ja pier. Ciekawe ilu z tych co mieli razem 5% wytrwało. Młody pewnie też wysypał.
  • Re: Co ja widze Autor: ~khandr [31.182.203.*]
    C/WK już prawie 1.

Jeszcze trochę i zrobi się apetycznie.
  • Re: Co ja widze Autor: ~Bmx [31.61.172.*]
    Jeszcze trzeba czekać i powoli można dobierać. Oczywiście, nie namawiam.
    To tylko moja opinia. Jednak obiektywnie patrząc w firmie źle się nie dzieje ma perspektywy zarobiła dużo na covidzie a kolejne produkty spodziewam się że wystrzelą podobnie jak testy tylko to musi być domknięte do końca a jeszcze chwila potrzebna.
    Niewielkie ryzyko ale spółka o niewielkich obrotach teraz, to nie nadaje się do jazdy kolarskiej
  • Re: Co ja widze Autor: ~XXX [37.248.217.*]
    Potwierdzam jak ktoś chce dużo zebrać to musi powoli akumulować. Jednak kto mniej głodny to wstrzymać emocje spokojnie.
  • Re: Co ja widze Autor: ~KapitanDzban [31.60.246.*]
    Nie wiesz co mówisz
  • Re: Co ja widze Autor: ~KapitanDzban [31.60.246.*]
    Przepraszam albo wiesz i mówisz to co mówisz
  • Re: Co ja widze Autor: ~XXX [37.248.219.*]
    Jak ktoś chce kupić za 50-150tys to spokojnie kupi w kilka dni jak dobrze przycisną i nie ma co się spieszyć i podbijać kursu. Jak ktoś więcej to już powoli musi wchodzić. Tylko pytanie czy jest sens i są perspektywy. Osobiście przyznaje że czekam i zagram tu nie dużym kapitałem spekulacyjnie w odpowiednim momencie, jakąś podbitke można zrobić. Jeśli chodzi o biotech są lepsze spółki zwłaszcza jedna która akumuluje i ma lepsze perspektywy niż BMX i jest w trendzie wzrostowym a BMX mocnym spadkowym.
  • Re: Co ja widze Autor: ~Tomichol [143.177.230.*]
    Biomed?
  • Re: Co ja widze Autor: ~XXX [78.10.86.*]
    Nie nie nie. Gdzie masz biomed w trendzie wzrostowym. Zanegował wzrosty w średnim terminie jest w mocno spadkowym.
[x]
BIOMAXIMA -1,52% 13,00 2025-09-17 12:05:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.