To ja znowu swoje. Google „31.0.76 Bankier” :) hehehe tyle mam Ci do powiedzenia. A do tablicy to ja cie jeszcze wywolam, nic sie nie martw. A teraz idz tyrac bo zaraz sie zmiana konczy a widze,ze ciezko starasz sie norme wyrobic.
raz w domu, raz w pracy, raz z laptopa raz z komórki, czasem z czyjejsc wifi, ale dla ciebie to cieżkie do zrozumienia. Cieżko ci zrozumieć też , albo cięzko ci przełknąć to że spółka leci na grosze. pewnie brałeś po 2 zł. Pisałem że spółka do dojenia naiwnych- i jak narazie się nie myliłem.
Tak, wlasnie tak :) nicki tez ci sie same zmieniaja ale widze, ze wszedzie placzesz „obserwatorze” :) boli cie strasznie, ze inni maja a ty nie.
I mylisz sie, nawet nie wiesz jak bardzo.
śmieszą mnie takie wpisy że mnie boli że inni mają a ja nie. inni mają po 2 zł- po 1,80 tam dużo brali- a ja nie ja mogę mieć po 1,15 - ale nie- to mnie boli. poczytaj siebie co ty wogole piszesz- czy ty nie widzisz że to od debiutu leci i dna na razie nie widać.?????????????? to są fakty a nie naganianie..
Jak mogłem spodziewać się że ustosunkujesz się kursu. Oczywiście marnie trolujesz cały czas mnie ongiś oskarżając. Smutne. Ps. Jeśli Cię to uspokoi to już niebawem kupię po 0.10