• Podsumowując Autor: ~wojok [5.173.112.*]
    To co PD2, HotD2 i jakiś większy tytuł na ten rok ? zobaczymy

Pozdrawiam :)
  • Re: Podsumowując Autor: ~for [185.35.254.*]
    Na to wyglada. Dodatkowo jeszcze Front Mission 3. Trzy remaki w tym roku. Plus informacje o projekcie AAA
  • Re: Podsumowując Autor: ~enrico_palazzo [37.225.48.*]
    HOTD2 (to jako REMAKE_1), night slashers I fm3 (były na slajdach jako tytuły), czyli to są te 3 remaki które wyjdą w 2023.
    Możliwe że REMAKE_2 to pd2, ale tego już nie potwierdził że w tym roku wyjdzie.
    *wyjdą w 2024 oczywiście
    Też ciekawy wątek z tym że FM1 miałoby zarobić więcej jak HOTD1, może ten raport za 2023 nie będzie taki zły mimo poślizgów…
  • Re: Podsumowując Autor: ~Alek [195.189.85.*]
    3 remaki w tym roku super xD Choć chwila, chwila. Już gdzieś to słyszałem tak w 2020, 2021, 2022, 2023. Hmm 2024 to na 100% będzie ten rok xD Przecież zbychu by nie kłamał xD
  • Re: Podsumowując Autor: ~Nienajnowszy [157.158.161.*]
    XDDD
    Woć ju gone du?
  • Re: Podsumowując Autor: ~AkolitaZbyszka [31.61.251.*]
    Ej no kiedyś mu się uda trafić rok, tak jak ha z wystrzałem.
  • Re: Podsumowując Autor: ~Forever_foreveren [5.173.206.*]
    Hejtujcie ile chcecie. Kiedy dokupic / dosrednic jak nie w roku kulminacji z mega niespodzianka ? Z mojej strony, poprosze o ponowne zbicie do 2,70 , im bardziej zniza do ogloszenia czegos grubszego tym lepiej (z wylaczeniem tych , co sa tu na kolkach albo szybkich pieniadzach)
  • Re: Podsumowując Autor: ~Ma [109.196.156.*]
    Nie mam czasu odsłuchać całości ale zrobię to w wolnej chwili. Zasadniczo mamy dołek nad dołkami. Siedźcie dalej i czekajcie. Tak jak kolega wyżej napisał. A wierze że ten rok będzie przełomowy. Myślę że jeśli nie dowiezie tego co zaplanował oficjalnie już to spółka straci całkowicie w oczach inwestorów i zresztą już całego świata bo kiedy jak nie teraz po takiej kumulacji i tyłu czasu czekania. To jest być albo nie być dla forka aby dołączyć do elity. Wierzę że gruby tytuł da zmianę strategii a tym samym prace nad własnymi tytułami aaa jako kontynuację ich serii np nowy FM nowy thotd nowy pdr . I może się w tym kierunku idziemy ? Stad zapowiedziana zmiana strategii . Nie wiem... Gdybam... Utwierdziłem się a posłuchałem 20 min że dobrze zrobiłem dokupując ponad 20 tys akcji w ostatnich kilku miesiacach :) dobiłem do zacnego pakietu który trzymam long term chyba że znowu zostanę okłamany. To będę walił w nowym roku jak do kaczek. Obiecuję to Wam ja. użytkownik ma.
[x]
FOREVEREN -2,69% 2,89 2025-09-25 15:39:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.