mi AI tez bardzo podobny wynik wyliczylo i oby sie nie pomylilo :).
a apropo stekaczy i malkontentow to fakt ze ich ubylo wiec mniej jest tych ich corpo bzdur i wiecznych domyslow, manipulacji i hgw czego jeszcze. Mac jeszcze cos steka z peronu w Radomiu. Chyba mu chodzi o to ze samolot jeszcze po niego nie przylecial...... nie wiem dokladnie bo jakos tak niewyraznie yapie.
to super ze masz po 92gr, ja mam jeszcze takie zaskórniaki po 6 i 10 i 12gr nawet, a jak to pięknie sypie dywidendę :)
nie ukrywam ze czekam na czasy kiedy dywidenda będzie rzędu 50 a moze i nawet 80gr na sztukę, przy tej wyższej wartości kosiłbym prawie 6 klocków na miesiąc tylko z tego ze patrzyłbym na kurs raz w miesiącu :)
Oczym ty piszesz 4 kwartał wyciagnoł cały rok na plus a raport za 1 kwartał 2024 pokaze czy wrócilismy na dobre tory. A jedno z najciekawszych w raporcie jest duzy wzrost licencji poza Polską wraz z utrzymaniem systemu i stabilne przychody rozłozone w czasie. Dywidenda na tym etapie nie jest przekreslona szału moze nie bedzie ale opcja realna. Cielpliwie sobie poczekam do nastepnego raportu/ów jesli dobrze wypadną to i srednia dywidenda wskoczy.
Sztuczna inteligencja dała xD tak samo jak Mac kiedy brał akcje po 4.5 zł i teraz jest bezlitośnie d¥man¥ na kursie.
To pokazuje sztuczny świat robotów że są odtwórcami przeszłości i niewiele przewidują.
Emisja też kosztowała swoje i widać to w raporcie bo to praktycznie wyzerowało zysk.
Kto dobrze obserwuje spółkę ten wie o co chodzi z raportem i ujednolicając raport i jak się wszystko teraz liczy z 2022 i 2023 to nie ma wielkiej lipy.
Jest delikatny % spadek ale w porównaniu do sektora to mamy się całkiem dobrze.
Licencje i EA wrócą ze zdwojoną siłą.
wystawiajcie zlecenia S po 1.4 a nawet i po 1.1 bo potrzebne są tanie akcje pod dywidendy przez kolejne lata 2025 - 2035
Zysk bez programu motywacyjnego 81 - 2023 vs 88133 - 2022 Kapitał własny na koniec 14030 vs 17988 Program motywacyjny troszke namieszał z zysku zrobił stratę
panie @Maj skoro tak ta strata uwiera to proponuje zakupy akcji zrobic dopiero jak sie trend odwroci i bedz wybijal 5 ziko czyli miedzy 5 a 6 zl. wtedy bedziemy ponownie w trendzie rosnacym, wtedy pan zakupi, prawdopodobne ze zarobi i przestanie pan tak stekac te kocopoly. inwestycje zostaw pan tym co przyjeli pana straty na klate. jezeli masz pan akcje i juz generuja straty to proponuje je WYSYPAC, wystaw pan z 50 000 po 1.475 ziko i moze ktos wezmie. jak nie wezmie po 1.475 to moze po 1.3 lub 1.15ziko sie skusi.