Troche zjechaleś Michaś wczoraj miałeś pewne info że pakują kompy i zwijają interes a dzisaj tylko słabe wyniki sprzedażowe. Zawiodłes mnie mnie Michałku i napewno kolegów na czele z fantastycznym szczurem.
Michaś ale tak serio serio myślisz, że ktokolwiek, chociaż jedna osoba da wiarę w to co napisałeś? Czy nie ma to znaczenia bo 80 groni za posta i tak wleciało? W twoim poście (celowo z małej) nawet słowo pozdrawiam jest nieprawdą.
jutro premiera HR na konsole a za 3 dni raport - jeśli ktoś, literalnie ktokolwiek wam sprzeda teraz po 6-7 zł to będę zdziwiony - z ciekawości ile dzisiaj tysięcy akcji straciliście? Myślę, że mimo SL sporo.
Znasz wstępne wyniki finansowe i piszesz o tym na bankierze, że wywaliłeś akcje xD?
Są dwie opcje:
Albo grasz bacę(czyli ściemniasz)
Albo właśnie przyznałeś się do popełnienia przestępstwa i wjeżdża zawiadomienie do KNF xD.
Spokojnie. Zrobiłem screen i jeżeli faktycznie raport będzie kiepski, spodziewaj się wizyty smutnych Panów xD
Ale w was jest dużo frustracji panie i panowie. Tex bym był sfrustrowany jakbym trzymał te papier. Widzicie że jak ktoś chce wyjść z akcji z pakietem 20tys, to powoduje to spadek kursu o 23%. Jeśli jesteście leszczykami z małym kapitałem to wyjdziecie dość szybko, ale ci ktorzy sa akcjonariuszami z tymi 10k minimum to nie jest to takie proste. Kiedyś zrozumiecie jak troche kapitału pozbieracie. Trzymam kciuki