• Wysiadłem, pozdrawiam Autor: ~Michał [188.252.44.*]
    Znam wstepne wyniki finansowe

Jest tragedia, powiecie ze jestem trollem ale odkopmy ten temat za kilka dni

Wszystkie produkty z zeszlego roku jakmi prognoza hotel renovatora nie pozostawia złudzeń - koszty się nie zwrócą

O zysku nie mówmy nawet, szanujmy się proszę

Życzę wam powodzenia w inwestycjach,.oczywiście na innych spółkach
  • Re: Wysiadłem, pozdrawiam Autor: ~coop [83.26.66.*]
    Troche zjechaleś Michaś wczoraj miałeś pewne info że pakują kompy i zwijają interes a dzisaj tylko słabe wyniki sprzedażowe.
    Zawiodłes mnie mnie Michałku i napewno kolegów na czele z fantastycznym szczurem.

:-))))))))))))))))))
  • Re: Wysiadłem, pozdrawiam Autor: ~ŁowcaJeleni [89.64.23.*]
    Wszystko będzie dobrze... żartowałem
  • Re: Wysiadłem, pozdrawiam Autor: ~Dobry_wujek [185.157.14.*]
    Michaś ale tak serio serio myślisz, że ktokolwiek, chociaż jedna osoba da wiarę w to co napisałeś? Czy nie ma to znaczenia bo 80 groni za posta i tak wleciało? W twoim poście (celowo z małej) nawet słowo pozdrawiam jest nieprawdą.

jutro premiera HR na konsole a za 3 dni raport - jeśli ktoś, literalnie ktokolwiek wam sprzeda teraz po 6-7 zł to będę zdziwiony - z ciekawości ile dzisiaj tysięcy akcji straciliście? Myślę, że mimo SL sporo.
  • Re: Wysiadłem, pozdrawiam Autor: ~Luj [62.122.119.*]
    Znasz wstępne wyniki finansowe i piszesz o tym na bankierze, że wywaliłeś akcje xD?
    Są dwie opcje:
    Albo grasz bacę(czyli ściemniasz)
    Albo właśnie przyznałeś się do popełnienia przestępstwa i wjeżdża zawiadomienie do KNF xD.
    Spokojnie. Zrobiłem screen i jeżeli faktycznie raport będzie kiepski, spodziewaj się wizyty smutnych Panów xD
  • Re: Wysiadłem, pozdrawiam Autor: ~Ak [109.233.88.*]
    Michał zwany zenkiem miał śpiewać i nic :)
  • Re: Wysiadłem, pozdrawiam Autor: ~Jarko [31.61.254.*]
    Ale w was jest dużo frustracji panie i panowie. Tex bym był sfrustrowany jakbym trzymał te papier. Widzicie że jak ktoś chce wyjść z akcji z pakietem 20tys, to powoduje to spadek kursu o 23%. Jeśli jesteście leszczykami z małym kapitałem to wyjdziecie dość szybko, ale ci ktorzy sa akcjonariuszami z tymi 10k minimum to nie jest to takie proste. Kiedyś zrozumiecie jak troche kapitału pozbieracie. Trzymam kciuki
[x]
THEDUST -10,74% 1,21 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.