Pytanie co z serią O ? Czy ktoś się stara wogóle o dopuszczenie ich ? Czy oni mogą dobie wypuszczać kolejne serie a o tej zapomnieć - czy KNF czy GPW pozwala na to by mogli zapomnieć sobie o serii O i nabijać kolejnych na kolejne serie które podobnie jak O mogą lub nie będą dopuszczone do rynku. ?
Oni uchwalili teraz emisję Obligacji serii od C1 do C76, które po wykupieniu będzie można zamienić na akcje serii "P" A naganiacze w kółko tu pier..lą że GMZ już pozyskała 20 mln zł. No to POkażcie mi info o kupnie choć 1 z serii tych obligacji, zamiast walić teksty o przejęciach, inwestycjach itp. Bo ja np. wątpię czy po historii z serią "O" ktoś będzie tak niedorozwinięty żeby tu zainwestować choć złotówkę>>>>>>>>>>>
Dnia 2024-04-05 o godz. 20:29 ~pixel napisał(a): > Bo ja np. wątpię czy po historii z serią "O" ktoś będzie tak niedorozwinięty żeby tu zainwestować choć złotówkę>>>>>>>>>>>
Kiedyś zasugerowałbym, że poniżej 40 groszy można rozważyć zakup. Teraz nawet na takich poziomach mam duże wątpliwości. Przestałem uśredniać.
Dnia 2024-03-11 o godz. 20:57 ~Tacik napisał(a): > czy KNF czy GPW pozwala na to by mogli zapomnieć sobie o serii O i nabijać kolejnych na kolejne serie które podobnie jak O mogą lub nie będą dopuszczone do rynku. ?