Z rozmów w kuluarach wynika zupełnie coś innego. Zapowiada się znaczący wzrost już niebawem. Straszenie drobnych inwestorów niczego tu nie zmieni, bo wzrosty oprą się o dużo poważniejsze przyczyny ruchów finansowo-rynkowe, niż deszczowy poniedziałek.
Dnia 2024-03-11 o godz. 17:57 ~Metris napisał(a): > Z rozmów w kuluarach wynika zupełnie coś innego. Zapowiada się znaczący wzrost już niebawem. Straszenie drobnych inwestorów niczego tu nie zmieni, bo wzrosty oprą się o dużo poważniejsze przyczyny ruchów finansowo-rynkowe, niż deszczowy poniedziałek.
Nie wiem ile lat tu jesteś ale te rozmowy w kuluarach trwają odkąd pierwszy raz kupiłem akcje jeszcze jako centrostal gdańsk czyli przed 2008 rokiem,zapowiadane wzrosty również były wałkowane i pewnie zawsze będą. Co do straszenia drobnych,hmm....tylko początkujący biorą na serio bzdury wypisywane na bankierze. Wybacz althor ale ty za "miętki" jesteś do dyskusji :)
Może zaszczyć nas informacją po ile kupiłeś i kiedy sprzedasz abyśmy uwierzyły w Twoje kółeczka tutaj? I kto Ci powiedział, że ja kupuję? Twoja wyobraźnia czy kłamliwa natura?:) No chyba, że szkoła zawiodła i odróżnić kupiłem od kupię nie potrafisz.
Z pleta serek i xxx to to samo barachło nie ma co się przejmować i języka strzępić. Fundamentalnie Cognor to perełka i cierpliwość zostanie pięknie wynagrodzona