• Odpad w jedynym słusznym kierunku-utylizacja :) Autor: ~xxx [213.77.117.*]
    A althor dalej skupuje ,haha.
    Ale was prezio załatwi wezwaniem :)
  • Re: Odpad w jedynym słusznym kierunku-utylizacja :) Autor: ~Metris [31.0.46.*]
    Z rozmów w kuluarach wynika zupełnie coś innego. Zapowiada się znaczący wzrost już niebawem. Straszenie drobnych inwestorów niczego tu nie zmieni, bo wzrosty oprą się o dużo poważniejsze przyczyny ruchów finansowo-rynkowe, niż deszczowy poniedziałek.
  • Re: Odpad w jedynym słusznym kierunku-utylizacja :) Autor: ~xxx [213.77.117.*]
    Dnia 2024-03-11 o godz. 17:57 ~Metris napisał(a):
    > Z rozmów w kuluarach wynika zupełnie coś innego. Zapowiada się znaczący wzrost już niebawem. Straszenie drobnych inwestorów niczego tu nie zmieni, bo wzrosty oprą się o dużo poważniejsze przyczyny ruchów finansowo-rynkowe, niż deszczowy poniedziałek.

Nie wiem ile lat tu jesteś ale te rozmowy w kuluarach trwają odkąd pierwszy raz kupiłem akcje jeszcze jako centrostal gdańsk czyli przed 2008 rokiem,zapowiadane wzrosty również były wałkowane i pewnie zawsze będą.
    Co do straszenia drobnych,hmm....tylko początkujący biorą na serio bzdury wypisywane na bankierze.
    Wybacz althor ale ty za "miętki" jesteś do dyskusji :)
  • Re: Odpad w jedynym słusznym kierunku-utylizacja :) Autor: ~Althor [89.64.26.*]
    Może zaszczyć nas informacją po ile kupiłeś i kiedy sprzedasz abyśmy uwierzyły w Twoje kółeczka tutaj? I kto Ci powiedział, że ja kupuję? Twoja wyobraźnia czy kłamliwa natura?:) No chyba, że szkoła zawiodła i odróżnić kupiłem od kupię nie potrafisz.
  • Do xxx Autor: ~Jonasz [89.234.222.*]
    Proponuję wyzwanie jak uzbieramy 100 łapek odchodzisz z forum. XD
  • Re: Do xxx Autor: ~xxx [213.77.117.*]
    Dnia 2024-03-11 o godz. 18:45 ~Jonasz napisał(a):
    > Proponuję wyzwanie jak uzbieramy 100 łapek odchodzisz z forum. XD

Kolejny dzieciak bankiera :)
  • Re: Do xxx Autor: ~nowy [80.255.41.*]
    Z pleta serek i xxx to to samo barachło nie ma co się przejmować i języka strzępić. Fundamentalnie Cognor to perełka i cierpliwość zostanie pięknie wynagrodzona
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
COGNOR -2,77% 6,49 2025-11-07 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.